Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Asi se to tu už řešilo několikrát, ale z toho hledání jsem nějakej rozpačitej :myslim

Jak formáty hudby, nebo co všechno přehraje měnic Clarion ve 406 MUX?

Zkoušel jsem si vypálit CD, dal jsem to jako audio CD, ale stejně to nepřehraje :nevim

Odesláno (upraveno)

a skusal si palit pomalejsou rychlostou  ?kedysi sa napalovalo(kšeftari) a ked to napalil vecsou rychlostou stavalo sa ze to nechcelo prehrat na kde čom

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

Proč si místo nepohodlnýho měniče nepořídíš radši nějaký na mp3ky? Jinak jak píše krtek 2, starý lasery čtou často jen pomalu pálený CD.

Odesláno (upraveno)

mal som stary model a tam bolo klasicke radio a mam new model a tu mam origo radio je pravda origo vypada lesie tiez nemam to srdce odtial  to vyrvat aj nariek tomu ze cd menic  nefunguje nic uz nenacita tak poslucham len radio  :) kazety som neskusal neviem ci by som doma este nejaku nasiel  :)

Odesláno (upraveno)

jako ja? uz aj napalovacku mam v hajzlu  strajkuje niekedy jedine ze vyskusam origo tlacene cd ale stejne aj keby to slo jak pise stejsn vo veku mp3 

stejne viac pocuvam radio

Odesláno

Bože kup si normální rádio, zase to tak hrozně nevypadá a budeš mít Rádio, CD, přehrávání flash i s tagama, přehrávání bluetooth streamu, Handsfree k telefonu i s mikrofonem a nemusíš řešit kraviny. ;):D

Odesláno

Mě měnič čte pálený CD (verbatim) v pohodě. Ale netuším jakou rychlostí jsem je smahnul. :nevim

Kdysi dávno, než jsem přešel na ,,virtuální" měnič na MP3 tak jsem pálil CD většinou 8x rychlostí a přehrávalo to vpohodě i na nerovnostech.. Ale virtuální měnič na MP3 je 1000xlepší.... už ani nevím jak se skoro obyč CD vypalují :D 

Odesláno

Mam Clarion radio, a Clarion menič, menič už meneny, ale tiež Clarion, a CD som napaloval na Pc ale s XP. vsetky hrali v pohode, mal som napalovacku s 52x.

No ale Pc novy, tak aj napalovacka nova a W7. A po napaleni nehralo. Aj ked som dal na 4x tak neslo.

Na manzelkinom NT Vista, a po napaleni islo.

Nazor si urobte kazdy sam.

Odesláno (upraveno)

http://elektro.bazos.sk/inzerat/54810780/Usb-SD-prevodnik-Yatour.php

enem nepodporuje Peugeot, tak neviem.

Mne ide z menica do radia kabel s gulatou koncovkou.

Myslim ze v 406 uz boli na radiu hranate podlhovaste koncovky.

alebo tu :

http://www.usbdoauta.sk/15-peugeot?sid=38368a8ba9406bc6cccd7e977f64d742

Upraveno uživatelem mmartinkovic

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...