Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Spotřeba Peugeot 2008 1,2 PureTech 82k Manuální 5-stupňová ?


Rajagent

Recommended Posts

Tak lidičky ..... včera jsem si přivezl Peugeota 2008 :roker  !!! a jsem opravdu moc spokojený :super  !!!! Rodiče čuměli :o  jak jsem přijel v novém autě, protože nic netušili, že si něco kupuji !!!  :cool:  Mám motor 1,2 60kW benzín a řeknu Vám .... je to skvěle zpřevodované auto a zatím průměrná spotřeba 6,1L/100km, ale to jsem jel jako drak. První stupeň je krátký, to člověk hned přeřadí na dvojku, ale ostatní kvalty tři a čtyři jsou krásně dlouhé. Na předjíždění to opravdu není, ale na cestě skvěle drží stopu ! Pátý stupeň je tak na mimo město nebo dálnici jinač ideální čtvrtý stupeň ten tam mám furt  :D .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Všiml jsem si, že při zahřátí motoru mám na ukazateli teploty mírně nad 90°C asi nějakých 93°C, tak jsem volal do peugeotu a říkali, že ty třiválce to tak mají. Máte to tak i vy ostatní ? Jinač jsem si už koupil gumové koberečky do auta i gumovou podložku do kufru a povinnou výbavu (lano, trojuhelník, žárovky, vestu a lékarničku) protože tu dealeři v peugeotu nedodávají  :bojim  .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Proč by dealer neměl povinnou výbavu?

Já jsem si o ni řekl a dostal ji zdarma k autu a to i včetně koberečků, které jsem taky dostal bonusem. V každém showroomu je mají v brašničkách s logem auta.

Užívej si nového autíčka, já jsem taky naprosto spokojený. Po roce mám cca 30 000 a spotřeba průměr 4,5l nafty

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám přesně stejný motor 1,2 60kW 3válec a teplotu mám stejnou jako ty.(Myslím u auta,ty teď po koupi nového vozu máš teplotu vyšší:)A spotřebu mám také stejnou,ujeto 8900Km a 6,2l/100km.

Ta vyšší teplota je nezvyklá ..... jak jsem měl peugeota 206, tak tam byla trvalá 90°C, ale volal jsem dealerovi z peugeotu a říkal, že ty 3válce to tak mají :)  , mám už techničák doma, SPZ taky a loketní opěrku mi už taky domontovali...... hned se v tom autě sedí jinak :super   :cool:

Upraveno uživatelem Rajagent
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S těma koberečkama a povinnou výbavou jsem se špatně vyjádřil...... oni mají na prodej výbavu i koberečky, ale u peugeotu to stojí nehorázné peníze ..... koberečky textil 2800,- za ty penize jsem nakoupil na intrnetovém eshopu koberečky za 600kč a řeknu, že jsem s něma moc spokojený !!!!  :roker

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No u nás vo FINAL CD dávajú povinnú výbavu a koberčeky zdarma do každého auta, ešte som dostal zľavu na protislnečné sieťky na zadné okná a deflektory predné, spolu 80 Eur. A tá teplota aj mne ukazuje nad 90 stupňov ale keď dosiahne túto hranicu viac sa nepohne. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...