Kozavsky Odesláno 27. říjen 2015 Odesláno 27. říjen 2015 Zdravím, mám takový problém. Když zapnu přední mlhovky tak se občas rozsvítí a občas ne, popřípadě po pár desítkách metrů zase zhasnou a s nimi i kontrolka na palubovce. Měl jsem je zevnitř dost orosený a i trošku vody tak jsem se rozhodl je vyndat. Pravou (pohled zevnitř) jsem přes různé komplikace a nadávky nakonec celou vyndal spodem. Ale u té druhé jsem zjistil že je dost nevhodně přišroubovaná a není absolutně žádná možnost jí spodem vyndat. Máte s tím někdo zkušenosti? Budu rád za každou radu :-) Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 27. říjen 2015 Odesláno 27. říjen 2015 a na rele ses dival nez si vyndaval mlhovky ?? Citovat
Kozavsky Odesláno 27. říjen 2015 Autor Odesláno 27. říjen 2015 No nedíval....mrknu. Ale stejně bych rád vyndal i tu druhou...už jen kvůli tý vodě. Citovat
krtek 2 Odesláno 27. říjen 2015 Odesláno 27. říjen 2015 (upraveno) kontrolka berie napetie od naskoceneho rele prednych hmloviek tak ti asi vypadava relatko ,moze byt vadna packa,kabely medzi packou a relatkom alebo rele Upraveno 27. říjen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.