elton Odesláno 25. říjen 2015 Odesláno 25. říjen 2015 Prodám novou jednou použitou bundu na motorku: vel: 54 - Textilie polyester 600DN.- CE certifikované vyjímatelné chrániče ramen a loktů - výškově nastavitelné.- Vyjímatelný porotenový chránič páteře.- Vyjímatelná voděodolná prodyšná Reissa membrána.- Vyjímatelná termovložka Thermoline.- Důmyslný ventilační Air-flow systém - oboustranně rozepínatelné rukávy po celé délce.- Reflexní prvky.- Stahovací límec proti zatékání vody.- Voděodolné YKK zipy.- Pásky na suchý zip na stáhnutí rukávů.- Nastavitelný obvod pasu a boků.- Zadní úložná kapsa.- 2 vnější kapsy na přední straně bundy.- Vnitřní zadní a obvodový zip pro sepnutí s kalhotami. cena: 2000,- + dobírka
JoseA Odesláno 30. říjen 2015 Odesláno 30. říjen 2015 Zrovna tuhle bundu jsem měl vybranou na netu, ale nakonec v prodejně zvítězila jiná (tahle tam ani nebyla). Tiším byla od MBW. Klidně bych o ni uvažoval jako druhou bundu, ale bez vyzkoušení oblečení nekupuju a do Krnova cestu nemám, takže ti aspoň zasírám inzerci
JimBeem Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 Hele, hoď sem fotku jak to na tobě vypadá a přihoď svoje rozměry - přez hruď, pupek, pas a výšku + délka ruky od ramene. Ať se máme podle čeho orientovat. Hledat po Brně prodejnu kde ji mají a tam si to zkoušet se mě zrovna moc nechce. Edit: tak sem našel tabulku, jdu se přeměřit VÝŠKA POSTAVY OBVOD HRUDNÍKU OBVOD PASU VAŠE VELIKOST 180-185 107-110 90-95 54 (XL)
elton Odesláno 7. listopad 2015 Autor Odesláno 7. listopad 2015 Rozměrově to sedí, měřím 185cm a kolem je pasu a hrudníku to je přes metr
Weri 605 Odesláno 10. listopad 2015 Odesláno 10. listopad 2015 Hmmm.. Tak to by mi bylo tak pod prsa.. Přes prsa je tam kolik místa navic..? Respektive.. Eltonku na tvém hrudním košíčku, když tu bundu zvedneš jako od sebe dopředu - kolik tam vzníkne mezera mezi hrudníčkem a bundičkou.. v cm..? A prosím metrem změřit dýlku zad bez límce.. Děkuju..!!!
Weri 605 Odesláno 10. listopad 2015 Odesláno 10. listopad 2015 To já vím.. myslela sem pro ségru.. Ona je hubenější než já, ale má taky velký to... ale je vyšší než já.. Proto ty záda a hrudní košíček..
elton Odesláno 10. listopad 2015 Autor Odesláno 10. listopad 2015 Bunda je na odchodu, ráno ji nesu na poštu a pak to tu hned zamknu.
Recommended Posts
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.