Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nejlepsi a nejhorsi sraz


Guest Masinka

Recommended Posts

Jaky sraz byl pro vas nejlepsi a naopak nejhorsi a proc???

Za nejlepsi sraz povazuji sraz v Rasne (Cast 1, Cast 2 - doporucuji si tyto dva clanky procist, pametnici jiste zamackou nejednu slzu:super) a to zejmena proto, ze mel tu vyhodu a byl vubec prvnim srazem, kde se mohli vsichni poprve setkat tvari v tvar mimo internetove prostredi a hlavne nikomu nezrujnoval jeho rozpocet.

Za dalsi nejlepsi povazuji sraz Na Slapech, ktery byl mimoradne organizacne vydareny, ze se tam nakonec bohuzel nektere veci pokazily mu stejne neodebira punc jednoho z nejlepsich srazu, ktere se kdy konaly. Cenove to byl jeden z tech drazsich srazu, ale za ty peniz to vylozene stalo :super.

Naopak za jeden z nejhorsich povazuji sraz Ve Vrchlabi. Tento sraz byl bez jakehokoliv vedomi kohokoliv svolan cca jeden mesic pred sebetovem (nastesti to sebetovu neublizilo), ja osobne jsem tam jel jenom proto, ze mi organizatora bylo lito, aby mu tam vubec nekdo prijel, to jsem ale netusil ze se z tohoto srazu stane nejdrazsi sraz v historii clubu (nas ten vikend stal cca 2000 Kc), zajimave byly manyry majitele campu, ktery jakekoliv ceny zvysoval z hodiny nahodinu. Ale co bylo asi nejhorsi hlavni organizator nemel ani tolik ucty k tem kteri jej prijeli v jeho marnem usili podporit a odjizdel spat vzdy domu!! Toto je vec na srazech nevidana a pro moho lidi, kteri se tohoto srazu zucastnili take neomluvitelna..

Dalsi velmi nevydareny sraz byl sraz ve Fulneku, ktery nasledoval po srazu v Rasne a chtel jej ve zpusobu stravovani ponekud napodobit, coz se ale organizacne nepovedlo a abychom neumreli hlady museli jsme chodit jist do hospod, protoze skoro zadne jidlo nebylo zajisteno.

Dalsi srazy az na vyjimky jsou spise prumerem nebo podprumerem, jenom bych jeste chtel vyzdvihnout Trundikovy srazy v Sebetove, ktere na me pusobi take velmi dobrym dojmem:super, byt jsme se posledniho nemohl zucastnit :roll

Toto co jsem zde napsal je pouze a jenom muj nazor, proto by me zajimalo jaky na to mate nazor vy? Ktere srazy vam vyhovuji at uz z organizacniho nebo z financniho hlediska?? Mylsim, ze kdyz napisete pravdu, tak se nikdo na vas nebude hnevat, ale maximalne se nad sebou zamysli.

PS: docela me mrzi, ze na srazech opadlo to pocatecni nadseni, kdy jsme byli schopni si do aut narvat pocitace, ty pak spolecne prositovat a jezdit ruzne souteze, proste jsme se dokazali jeden pro druheho trochu obetovat. I ty dlouhosahle clanky po srazech vypovidaly o tom, jak se tam vsem libilo a jak s tim srazem byli spokojeni, dnes se na strankach neobevi ani fotky protoze to uz nikoho netrapi. Dnes je sraz o tom, ze se zamluvi misto v hotelu a hospode a udela se orientak, coz je v poradku, ale uz tam chybi ta odevzdana duse a prijde mi to vsechno na jedno brdo.

Uf to jsem se zase rozkecal a zavzpominal, az je mi z toho smutno, ze ty dobry casy jsou uz pryc, jdu si dat radsi panaka :roll

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:D Já byla zatím na větším jen v Šebe a ten jsem si s Vendulkou pořádně užila, není na co si stěžovat, pan domácí Trundík se o nás postaral jak o miminka a s Honzou jsme se umístili v orien?áku:D...a to plavčoooo - supeer, a hlavně jsem tam poznala víc lidí, že kolik se mi může povést v Praze....a taky tam měli ty suprové gumové hady....mňam....prasátko taky mňam...za mínus beru jen fakt, že jsem nepokecala se všemi a že se mi rozlezly plavky :D:D:D....

...:( jinak jsem ještě nikde nebyla, ale teď už se budu jen zlepšovat s tou prezenčkou :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mě se zatím líbilo všude, máš asi štěstí na ty lepší

lonskejšebetov byl svělej není divu když to byl můj první sraz :D

zimní klouzání taky zajímavé, ale líbylo se i na jihočeském i na kosteleckém.

nelíbyl se mi akorát sraz na který jsem nemohl dorazit :(

nevím nemohu soudit ty špatné na kterých jsem nebyl, dost ale dělá i to jací lidé se sejdou (třeba p. Řáha a 407) a kolik srazů navštívil organizátor aby viděl jaký průběh má sraz a taky jaké jiné srazy lidi navštěvují (třeba jako tuning HK) pak pokud srovnáš sraz např. Medvěda (vždy perfektní sraz) který má pár organizací za sebou a sraz někoho kdo kdo pořádá sraz prvně je to tak trochu nerovný boj.

mk:papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejvíce ze všech se mi líbil sraz na Slapech, už i proto, že to byl první na kterém jsem byl. Potom ještě musím pochválit orien?ák letos v Kostelci, ten byl super. Zajímavý byl i sraz v Plzni se školou smyku, tam se ale moc nepovedla taková ta celková organizace. Škola smyku byla super, ale mám z toho takový pocit, že jsme přijeli, sklouzli a zase hurá pryč. Mohlo se tam udělat ještě nějaký posezení, pokecat atd. Ale celkově musím říct, že se mi líbily všechny srazy na kterých jsem byl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Popravdě řečeno, já si zatím na každém víkendovém srazu, kterého jsem se zůčastnil našel něco pěkného.

Jelikož jsem členem slabý 3/4 rok, tak Mašinkou zmiňované srazy v Rasne a nebo na Slapech bohužel nepamatuji.

Jinak mě osobně se sraz ve Vrchlabí líbil. Ceny mě přišli OK - z Prahy jsme zvyklí na větší pálky (např. bowling byl za hubičku). Největší položka v nákladech byla za benzín - děda si rád přihne když se mu naloží. Ale zase jsem si jako cenu odvezl 5 litránků plné syntetiky :D:aut Dále se mě ve Vrchlabí líbila možnost prohlídky + projížďky novýma Peugeotkama.

Na srazu v Šebetově mě překvapili velice nízké ceny čehokoliv. Plusem byla také požární nádrž s osvěžující vodou.

No a srazu v Kostelci se nedá nic vytknout, tam se mě to líbilo moc.

Takže srazům zdar :):papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už mám taky pár srázků za sebou a na všech se mi líbilo.

Na všech jsem poznal spoustu novejch lidí a zvířátek. :D

Mezi jedničky samozřejmě řadím oba ročníky Šebetova. :super

Dost se mi líbilo Na Spálově. Sice přes noc trochu kosa (že mk405, Johne?), ale zbytek dne to srovnal.

V Kostelci jsem strávil bohužel jen jeden den poněvadž se mi cestou tam rozsypal vejfuk a telefon což mě trochu rozhodilo.

Nejvíc mě asi zklamal Driverem zmiňovaný sraz v Plzni. Fólie byla super, ale jet přes půl republiky na otočku zrovna nepotěší.

Ohledně cen nemám žadné velké připomínky. Holt někde je dráž někde laciněji.

Dobrá parta je podle mýho k nezaplacení. :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já mám taky už pár srazů za sebou, a ty první dva nemůžu posoudit, protože jsem ještě nebyl členem. Jinak se mi svým způsobem líbili všechny srazy

A k cenám ve Vrchlabí je pravda že to bylo dražší.... hold s Šebetovem se to nedá srovnávat.

A Spálov souhlasím s Dave_k ;) ;)

Jinak přeju všem srazům a minisrazům zdar :papa :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: minimaxa

co dodat? zde je odpověď: no comment

[upravil dne 28.11.05 minimaxa]

Kdybych tenkrat jenom tusil co se nakonec z tebe vyvine za ... (doplnte sami), tak bych asi odhodil veskerou litost a slusnost stranou a rekl ti do oci, za co ten tvuj sraz stal. Moje chyba, ze jsem se zachoval jako ubozak a neudelal jsem to, dodnes toho lituju. Ale ver, ze od te doby se toho na me hodne zmenilo a jsem maximalne uprimny i k lidem kteri si to nezaslouzi, protoze tenkrat jsem tu chybu udelal a jeste dlouho toho budu litovat. Ze tu pravdu vetsinou dotycni neunesou me uz vubec netrapi, ja uz nemam co ztratit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:papaJá jsem byl zatím jen na jediném srazu a to v Č. Kostelci, ten byl ovšem super. Myslím si, že se nikdy nedá zavděčit všem, ale je na lidech, jak se k tomu postaví a vezmou si z toho pro sebe to pozitivní. Přece žijeme jen jednou a už to, že se spolu chceme setkávat a zažívat nové věci je na tom to krásné. Navíc srazy jak čtu jsou pokaždé v krásné přírodě a o to jde také hodně. Už se těším na sraz v Mor. krasu a další pěkné akce s vámi.

Jen tak dál.:papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice jsem byl na jedinem srazu v Kostelci, ale uz pri jeho organizaci jsem tlacil Medveda a Minimaxu k tomu, aby se udelal \"trosku\" jiny. Alespon ten orientak se delal na ujete km a nejezdil se podle planku. Osobne myslim, ze by mela byt urcita tradice - zimni klouzani, Sebetov, Dzban, Brno,...

Ale kazde misto by melo mit jiny prubeh.

Na Masinkovi me zarazi jeho urazena jesitnost. Nejdriv sraz ve Vrchlabi vychvali (ano, chapu, ze tam mohla byt urcita cast tolerance) a pak naprosto otoci a vsechno je jinak...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: mk405

Původně zaslal: Netopýrka

MKčko: Já na Spálově ale nebyla :D:D:D:D:D:D...buď to byla vlčí mha nebo moji příbuzní :D:D:D:D:D:D

jen se nedělej stejně ti nevěřím, určitě sis byla omrknout sraz aby jsi věděla do čeho v Šebetově půjdeš :mrk:D:D:D

Kde že ten špión byl objeven? :D:D:D:D:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem zatím sice na moc srazech nebyla, ale na všech, co jsem byla, se mi moc líbilo. Samozřejmě asi nejlepší byl sraz v Kostelci, protože tam byl hodně dobrej program, i když ke konci už aji trochu náročnější :D (orien?ák) :D, pěkné prostředí, atd. Ale líbí se mi jednodenní srázky, třebas ve Frýdku je to díky Zilovi SUPER :super :super. Takže jen tak dál a já už se těším, až zase někam vyrazím. :papa :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...