Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Měním naftový filtr, tak jsem rovnou změřil ohmmetrem vyhřívání nafty a nic jsem nenaměřil( nevede) tak si myslim, že je asi po smrti. Je to tak? Abych nekupoval jentak nový. Myslim, že je to potřebná věc na zimu. Dikpost-49128-1444419949,2122_thumb.jpgpost-49128-1444419963,2539_thumb.jpgpost-49128-1444419972,3944_thumb.jpg

Odesláno z mého GT-N7100 pomocí Tapatalk

Odesláno

víš ,jak nádražáci v horách startují ten studený motor z Lízy v motoráku...?lijou do nafty benál....nežere to proud.

Pokud máš dobrý žhaviče a baterii,průchozí filtr,dobrou naftu ..nepotřebuješ to.Za studena VIF,za krutých mrazů benzín.Pak už jedině garáž nebo nezávislé.

Odesláno (upraveno)

daj to na pol dňa do mrazáku a po zmeraní by tam mali byť dáke 3 ohmy, v izbovej teplote nezmeriaš nič, má to v sebe termostat

Upraveno uživatelem lacoceco
Odesláno

Dneska jsem filtr vyndal, vycvaknul vyhřívání a šup s nim do mrazáku. Po 10 min jsem už nameřil 13 ohmů, tak by to mělo fungovat. Ještě jsem změřil přívod, tam mi jde po otočení kličku 12V.

Odesláno z mého GT-N7100 pomocí Tapatalk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...