Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je to bohužel originál blatník :roll Je to tam opravdu šikovně vymyšlené. Je tam taková pěkná kapsa, kde se drží bordel a krásně to tam kvete :( Bohužel je z tohohle pohledu 508 velké zklamání. Proto se to snažím vyřešit, dokud je to jen povrchovka. Spoj mezi blatníkem a nárazníkem taky pěkně chycený, jak se do té mezery dostává bordel z podběhů :(

IMG-20220706-WA0005.jpg

Odesláno
před 31 minutami, radim.1008 napsal:

Tipoval jsem, že půjde nárazník do laku. ;)

To nemá smysl, když jen to tak shnilý :aut

Odesláno (upraveno)

Já mám prošoupaný lak od dorazů pátých dveří a stejně tak i od těsnění bočních dveří 🙄 to taky z předchozích aut neznam

Upraveno uživatelem skorpion
Odesláno (upraveno)

koukam, asi ti budu muset odlit z moji pohotovostni flasky odrezovace s taninem :) V tydnu nebo o vikendu mam v planu u Davida vyhnat z 206 zadni napravu, tak se zastav. ;)

Jinak abys mel nejakou utechu, jeste na tom nejsi tak zle, o vikendu jsem jen tak pro zajimavost kuchnul tu 406 na dily, co mam na zahrade a vykoukly na me hruzostrasny veci :) Vzadu v prahu byl celej 10l kybl jemnouckyho mokryho pisku ( v podstate jak je na te treti fotce ta hranice rzi, tak tam to bylo podle ni naplneny)

Resizer_16575355070211.jpeg

Resizer_16575355156413.jpeg

Resizer_16575355307835.jpeg

Upraveno uživatelem Ferry
Odesláno

To je hroznej pohled :(  Ani mi to sem raději nedávej, nebo si budou lidi myslet, že to je 508 :D Jinak odrezovač mám - worko 0,5L to by mělo stačit. Už to tím postupně napouštím a snad se to povede přibrzdit :roll  

Odesláno

Dnes "dovařeny" zadní tepelné štíty, tak uvidíme jak budou vypadat zítra. Ale koroze a barva je takřka všechna pryč, takže :super Jinak pokračování antikorozní základovkou, a když už jsem v tom, tak renovace orezlých držáků nesmí chybět :myslim

IMG-20220712-WA0004.jpg

IMG-20220712-WA0003.jpg

IMG-20220712-WA0005.jpg

IMG-20220712-WA0006.jpg

IMG-20220712-WA0007.jpg

Odesláno (upraveno)

Koroze je sviňa. Nejhorší na tom ale je že mu to auto vydrží uplně stejně dlouho jako kdyby na to vubec nešahnul, no nebo možná o rok dele. :( Prostě je to tak. Člověk se snaží a pak to shnije od druhyho konce

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Tak s tím si dovolím nesouhlasit. Třeba tu korozi lemů, které jsem dělal 3 roky zpátky jsem úplně zastavil. Tím, že je auto garážovaný, má tohle podchycení v začátku smysl. Ale chápu, že každý máme jiné zkušenosti. Zažít to, co jsi zažil se 406, taky bych byl skeptický :nevim 

Odesláno (upraveno)
před 4 minutami, MJSytic napsal:

Tak s tím si dovolím nesouhlasit. Třeba tu korozi lemů, které jsem dělal 3 roky zpátky jsem úplně zastavil. Tím, že je auto garážovaný, má tohle podchycení v začátku smysl. Ale chápu, že každý máme jiné zkušenosti. Zažít to, co jsi zažil se 406, taky bych byl skeptický :nevim 

Přidej ještě Škodu 105 :D Ta hnila jak jabko, hezky od prostředka. Jen ta Octa z roku 60 nechtěla hnit ani po 40 letech

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...