Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Nakoľko mám auto len mesiac a je nové v záruke rozhodol som sa kúpiť spomínaný origo kryt. Chcel som mať original diel aby nedošlo k problémom v prípade nejakej reklamácie na aute. Preto som si ho nechal nahodiť priamo v Peugeote. Myslím že kryt bude plniť úlohu hlavne v chladnejšom počasí čo sa mi zatiaľ potvrdilo dva krát keď teplota klesala pod 0°C. Motor sa skutočne zohrial skôr ako inokedy. Tak uvidíme časom či tých 34,-€. bola dobrá investícia.

Odesláno

Já sice nemám 5008, ale koupil jsem si kryt na svou 807. Překvapilo mě, že není přes celý průduch nárazníku, ale na každé straně je cca 10 cm nezakryto.

Vzhledem k tomu, že jsem si od toho nic moc nesliboval, nebyl jsem ani zklamán, že se motor ohřívá úplně stejně pomalu jako bez krytu. Alespoň mám lepší pocit, že mi nebude lítat sůl s vodou a bordelem přes sahary na chladič klimy. Ten jsem musel v létě měnit právě proto, že ho sůl atd. prožraly. Nic levného to nebylo. Alespoň něco za 850 Kč.

Odesláno

můžu potvrdit to stejné na berlingu--motor se ohřívá stejně, oni taky všude píšou--chránič proti soli...

vliv na rychlost ohřívání má papundekl hned před chladičem, dá se vložit lehce u oktávky

Odesláno

Tak jsem to přesně o Octy dělal-kus kartonu před chladič a fertig.

Fungovalo to perfektně ;) 

Jen když jsem jel dálnici tak musel karton dolu (víc se to zahřívalo).

Leckdy věci zadarmo jsou nejlepší :D 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...