Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

8. Karvinsko - okolní minisraz 25.10.2015


Recommended Posts

Rád bych poděkoval všem, kteří si udělali čas a přijeli se ukázat a zasoutěžit si. Dle mého názoru byla skvělá atmosféra, za čož vám děkuji. 

Sešlo se celkem 12 LVŮ a 19 účastníků.

Výsledky bowlingu

 

MUŽI                                  ŽENY

1.2ReQ                              1.Lucie

2.Pepito                              2.LLUUCCKKAA

3.JJEENNDDAA                 3.Kristýna

 

Ještě bych rád poprosil ty co mají nějaké foto, nechť ho sem hodí.

 

NA JARNÍM 9. Karvinsko - okolním minisrazu naviděnou................................ :potlesk  :potlesk  :potlesk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Všem bych velmi rád poděkoval za VELICE vydařený sraz. Počasí nám přálo, sešlo se velké množství příznivců značky(ať už nové tváře, tak osvědčená klasika) a celková atmosféra byla VÝTEČNÁ  :super

 

Bowling a následné společné posezení bylo na VÝBORNOU  :)

 

Doufám, že se na JARNÍM SRAZE setkáme opět v takovém hojném počtu, či větším !  :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na jaře se rád zúčastním, zřejmě už ale bez elektro Milana. Ve čtvrtek vyráží pro svůj nový elektromobil Nissan Leaf do Prahy na Autobond http://nissan.autobond.cz/vozy-k-odberu a Peugeot Ion se chystá po novém roce prodat a pořídit další Nissan Leaf, potřebuje do rodiny 2 auta. Už má první zájemce, největší je z půjčovny http://www.emuj.cz z Brna. Tak pokud máte zájem, neváhejte mne oslovit, předám mu Váš kontakt. Prozatím to vidí na dražbu, jen se zmínil a už jsou 3 zájemci  ;).

 

Já do dalšího malého elektromobilu nejdu, potřebuji větší. Ale ne moc, do Tesly Modelu S taky nepůjdu, počkám si na levnější menší rodinný Model III. Esko je pro mně zbytečně velké a provozně díky pořizovací ceně drahé. Podobně jako model X. Ale hezky se nám rozhýbal trh, možná skončím u Kia Soul EV (což je něco á la Škoda Yeti), měl bych ji v listopadu 2015 dostat na delší zátěžový test. A v lednu 2016 má přijít nový Leaf s delším dojezdem, jinými slovy ne dle nohy na plynu a používání topení/klimy 100-200 km, ale 200-300 km. Což by znamenalo dávat v klidu ráno Ostrava-Brno na nabití doma přes noc a zpáteční cestu pomocí rychlonabíječky (aktuálně je jich v Brně 5, ke 4 mám přístup). I Prahu buď přes Brno nebo vrchem přes Pardubice, kde je taky rychlonabíječka.

 

O tom, že Tesla Model S je investice lepší než bavorák za podobné prachy, ovšem žádná. Jakmile do konce roku budou v ČR ještě 2 superchargery (výhledově 4), tzn. nabíjení Tesel doživotně zdarma (na dojezd 300-400 km), jako už jsou po celé západní Evropě i směrem na jih (borci už jezdí k jachtičkám na chorvatském a italském pobřeží Teslama, než se vrátí na pevninu tak mají Teslu dobitou i ze zásuvky v maríně), tak jakákoliv delší cesta je zdarma. Mají přibýt i 2 na Slovensku a 4 v Polsku.

 

Zatím elektricky proháním svůj Peugeot Ion (aktuálně žena) a půjčený modrý Nissan Leaf z Bratislavy (já). Teď na týden ho má elektro Milan kvůli mému ježdění po republice (Ostravu-Plzeň za 4,5 hodiny prostě dává jen pendolino), ale do 9.11. ho zase budu mít já. Leaf nabíjím výhradně v práci nebo na jediné rychlonabíječce v Ostravě, obojí zatím zdarma. Ion nabíjíme většinou doma co 2-3 dny nočním proudem (plná baterka na cca 136 km za 40,- Kč), ale daří se nám o víkendu využívat i sluníčkový proud z naší FVE, což je zase prakticky za nulu. Ostatně ve čtvrtek se rozjely nové zelené úsporám s podporou FVE na RD do 10 kW, a já hodlám mou FVE 3,6 kW rozšířit, tak na to musím mrknout. Akorát mám problém se zdravým pohybem, páč půjčený Leaf mne nutí jezdit s ním a ne na elektrokole, i když je hezky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...