Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Prevodovka


lud3k

Recommended Posts

Pisu na telefonu bohuzel zkousku CJ snad nedelame. Jen sem se chtel zeptat co a jak. Odpovedi zajed k mechanikovi a nebo pokud mas neco rozbiteho jed si to zpravit neni uplne jako ze jsem poradil

ne, zkoušky z českého jazyka zde neděláme, ovšem jak se písemně prezentuješ v okolí, ukazuje na to, jaký jsi člověk...,třeba tak, že ti je jedno, co si o tobě budou ostatní myslet a máš je ,,na háku '', nebo že by fakt ten telefon?? :mrk

 

ohledně poruchy tvého vozu ti nejdůležitější napsal Olda, k tomu není co dodat

 

pokud jsi zde nespokojený s odpověďmi, zkus jiné forum, měj se :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na neutral to nedela vubec nic prave. Tudiz nemuzu zjistit odkud jde zvuk. Delato pri jakemkoliv kvaltu. Jakmile pustim plyn a motor se dostane +- 1500otackam zacne zvuk. Pak padnou otacky cca 1200a zvuk prestane....:-( zvuk je uplne stejny jak jsem jiz psal, kdyz couvate rychlejs na spatecku tak takovito uvuk.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechci se dohadovat kdo je jaky clovek a kdo co si okom mysli toje me uplne jedno. Ja jsem pozadal o radu bohuzel automechanik nejsem. Kazdopadne dekuju za rady. Ja jsem nerekl ze altik nepromerim. Jsem donluven zitra na nej mrknu ale myslite ze stimto muze mit spolecneho neco alternator. Ptam se rikam nejsem mechanik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A vážně to dělá na všechny rychlosti? I na 1.? A na 6.také?

 

Rozdíl mezi tím jestli je ten zvuk od převodovkynebo ne a jestli je OK nebo špatný ti nikdo přes NET neporadí. Potřebuješ do auta posadit někoho kdo má cvičené ucho a poslechne si to.

Musíš napsat hned a na jedno místo, že ta převodovka je měněna a zvuky začly po její výměně a že s ní jde také ztuha řadit a že technik co ti ji měnil z nějakého vraku ti řekl že je OK a basta. Máš na ni záruku? Tak to řeš jako reklamaci. Nebo jsi ji sháněl sám a ten technik ji jen vyměnil?

 

Nebo jen chceš ukolébat že je všechno OK a převodovka je v cajku?

Nebo chceš vyměnit všechno ostatní okolo a pak až zbude jen ta převodovka tak s ní jít na reklamaci?

 

Pak platí první rozumná rada tohoto tématu, nech někoho nezávislého a zkušeného se v tom projet....Podle jeho závěru a skutečností při opravě a shánění náhradních dílů problém řeš.

Upraveno uživatelem Midloch
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Automobil jsemsi nechl dovezt od kmaarada z francie a po par dnech me tekl olej s prevodovky byla napraskla kamar me rekl ze automobil mam od nej celkove v zaruce a prevodvku zaplati. Vse bylo o.k ale min tyden jsem zaznamenal toto. Ja nerikam zeto je pevodovka pouze jsem se ptal jak jsem jiz rikal nejsem mechanik autum nerozumim. Treba to alternator muze delat. Treba jeto normalni ze pri mensich otackach j ezvuk jiny to stejny kdyz je ve vysokych tockach je jiny treba jen plasim. Jen sems e ptal co by to mohlo delat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ne nejsi za blbce,jen při 685 příspěvcích by jsi mohl aspoň něco vědět o psaní problému.

mě taky motor má takovej zvuk a potom ,když se mi trochu zvýší otáčky má zas jinej zvuk vzííííí..budeš vědět co to je? 

jsem opravdu zvědavej, kdo ti v tomhle normálně poradí. protože týden tu tvrdíš, že ti to jde od převodovky nebo spojky..co já vím, číst to znova nemá smysl a potom po tejdnu napíšeš,že jsi se zaposlouchal...ááááááááááách jo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, to jsi se ptal. A několikrát je tady zopakováno že to může dělat převodovka. Co dál? Ty nevěříš že je to převodovkou a hledáš problém pořád jinde. Navíc projevy toho zvuku jsi několikrát změnil a to zásadně. Ty hledáš majitele křišťálové koule, přiznej se.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...