Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

rt6 cena


BezoM

Recommended Posts

Áno budem ju niesť opraviť do Pežotu v Brne, keďže tu trávim najviac času ... nie jazyk som bol spokojný s Eng, proste sa mi stalo, že ak mi auto stálo dlhšie cca 4 dni, tak sa mi dalo do economy modu a navi proste neštartuje potom. Občas sa mi to podarilo naštartovať tým,že som sa povozil a zoplo ju pri ďaľšom naštartovaní, ale teraz je mŕtva úplne iba zabzučí. Reset cez eject - tiež iba zabzučí. Takže sa môžem pohybovať na cene čo poskytol Kosikm ? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze dnesny update... pri ceste na treninig samozrejme rovnaka situacia ... cierna obrazovka a iba bzucala ... po treningu sadnem do auta a navi/radio - vsetko s tym spojene nabehlo ako keby sa nic nedialo, a predpokladam,ze teraz to znova pojde az do dalsieho economody modu. Myslite,ze by to mohol robit FW2.80 (zatial bez kalibracie - mohla by aj to byt chyba) ? a zeby pripadny update na vyssiu verziu pomohol ?

 

Vdaka za kazdu odpoved :)

Upraveno uživatelem BezoM
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak proste :D

 

 

Jo takhle.

Tobe se pos..la .

Ja myslel ze chces domontovat.

Tak to jde opravit.

Jsi si tam chtel dat jiny jazyk zrejme    :myslim

 

 

Taková chyba by sla odstranit i levněji. 

 

 

no u RT6 bych netvrdil ze za update nic neda  :D

 

Pro straki007: Máš tu už 4 příspěvky a zatím jsme se od tebe nic nového nedozvěděli. Já tento problém už řešil, píšu ze zkušenosti. Co ty? :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Ahojte vsetci ozyvam sa po dlhsom case, ale preto lebo som testoval ci som sa konecne zbavil problemu. Problem bol naozaj kuriozny s Navi. Mal som tam baterku S3 a preto mi auto samo islo do economy mode aj ked stalo na parkovisku a samozrejme dokym sa baterka jazdenim nedobila tak proste radio ani navi vobec nezaplo. Po vymene baterky od vtedy ziadny problem. Este dobre,ze som ju neodpalil rozoberanim a sprtanim sa v nej :) kazdopadne vdaka kazdemu za pomoc. Mozete LOCK temu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Kosikm: Ano vcera 508 padnuta po upgrade na 2,21 myslim.

 

 

To Veldik:  Nepamatuji aby jsi se mne na neco ptal.A pokud jsi se ptal verejne na sklo tak to nejsi sam kteremu jsem nenapsal.

 

 

Radim pouze po SZ ve slozitejsich a zapeklitych vecech.Akorat dotycni kterim poradim to uz nenapisou verejne.Coz myslim ze neni ani zapotreby  :D

 

To BezoM:  Ono pokud by jsi to dal nekomu na servis a dotycnemu by to nabehlo tak myslim ze by ti to vratil a rekl ti at hledas problem jinde a tel jednotku by neopravoval zbytecne.

Upraveno uživatelem straki007
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 rok později...

Tak to vypadá, že mně taky RT6 zamávala na rozloučenou :(. V poslední době se občas stávalo, že nenaběhl displej, pomohl ale vždy reset přidržením tlačítka EJECT. Frekvence nenaběhnutí se zvyšovala a dneska jednotka už nenaběhla ani po několikerém pokusu o reset. Pouze jednou se podsvítil displej, ale logo lva se neobjevilo a systém nenastartoval. Baterka odpojena asi na dvě hodiny, ale ani to nezbralo. Padly tady nějaký informace o opravě, proto bych měl dotaz, jestli někdo nemáte kontakt na firmu či jednotlivce, která dokáže dát RT6 za se do kondice. Asi by to šlo řešit i přes autorizák, ale jak to všude znám, pochybuju, že do začátku ledna se bude někdo vůbec ochotnej se na toto téma se mnou vůbec bavit. Díky za případnou informaci.

Upraveno uživatelem Hodo65
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...