Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dacia Duster


Milan+

Recommended Posts

Ty spotřeby jsem vyčetl taky na dusterforu. Oni to tam kluci docela žerou, tak to pěkně počítaj podle dotankovanýho benzínu, jezděj s tim takle a jinak a porovnávaj a tak. Žádnej oficiální časopis nemůže mít tolik zkušeností.

A jinak už bych se kolem těch otáček netočil :D

Za mě je to dobrá a dostupná čtyřkolka, s jednoduchým motorem a v pohodě výbavou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

On ten spritmonitor je asi relevantnější. Je to zápisník pro lidi, co chcou sledovat svoji spotřebu a můžou se na to kouknout i ostatní lidi. Tam těm 8,5l věřím na 100%

A celkově už toho asi nechám, prakticky jsem se dozvěděl asi jen to, že pan prezident má pro mě pojmenování a já si raději změním avatar.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, David 106s16 napsal:

Ale no tak, ozzy, ty si to bereš osobně. Tohle je pouze filozofická debata beze snahy někoho ovlivnit.

Chvíli jsem přemýšle, za co jsem si toho zm*da zasloužil a kde jsi vzal tu 15ti letou plečku. A došlo mi to. Ten avatar. Tak tohle auto jsem měl, když jsem se před 15ti lety tady registroval. Tenkrát to byla cca 4letá plečka a já až do teď necítil potřebu to změnit.

Tak já si ten avatar změním, zase asi za něco 15let a více. Jen mi řekni, mám si tam dát něco od M-divize nebo raději Cosworth? Sierru nebo Escort?Nebo raději něco italského? Zajdu odpoledne na základnu něco vyfotit ať nejsem za nekňubáka. Neboj, bude to tak či tak v ceně aspoň dvou těch Dacii.No spíše tří.

:), nene, nic neberu osobně, už proto, že jsem tu X krát psal, že si Dustra nekoupím, protože se mi nelíbí, ale auto jako takové budu hájit, už proto, že si lidi mohou koupit i něco jiného, než mercedes, bmw, atd.,atd., je moc dobře, že se tady dají koupit i levná nová auta :roker

osobně sis to vzal ty, protože přísahám na holý pupek, že jsem tou 15 letou plečkou nemyslel tebe, ale taky nikoho jiného konkrétního, navíc abych řekl pravdu, tak ani s brýlema to auto na tvém avataru nepoznám, takže nevím ani, jak je staré, a že bych na tebe myslel tu nadávku, to už vůbec nee--v podstatě tě neznám a nikdy jsme se neviděli, takže nemám vůbec důvod být na tebe škaredý :D:papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, Pe.Tr napsal:

na Dusterovi by mne stvalo ze ho ma snad kazdej druhej :D

To samy mi rikali kdyz jsem koupil Superba :roker  A jako jo, no. Ma ho hodne lidi. Ale ne s V6, hehe. To jediny me muze tesit asi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, David 106s16 napsal:

  :xvulZita to máznu, nemá to tu co dělat.Odpo jsem se nechal hecnout, tak už jsem teď musel, ač už celkem nerad.

Mmch, na te černé sirce na streše je asi poslední prodaný nový naraznik na Focus RS I.generace. Chtěl jsem za týden přiobjednat ještě jeden a už nebyl, nešel objednat.. 

 

 

 

Nemáš tam nějaký volný svor ze sirek? Nebo máš jen celý auta?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díly na sirku nee. Ale tohle se dalo občas koupit v Anglii, nicméně sierra je tam u nich posvátné auto, takže ceny občas na h..., no moc.

např:

https://www.ebay.co.uk/itm/SIERRA-COSWORTH-2wd-7-1-2-LSD-COMPLETE-HUB-TO-HUB-REAR-END-SETUP/253934905761?hash=item3b1fb329a1:g:KREAAOSwuPZbxIjp

Upraveno uživatelem David 106s16
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@morepower  nechal jsem si i kamery . . . . krom kůže,bezklíčového startování a ohřevu předních sedadel je tam všechno . . .  zmíněné disky co jsem objednával jako zimní nebudou(je problém s odstínem titan),tak jsem  včera objednal jiné (jak jinak odstín titan)

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...