Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

pridavne topeni


xaon

Recommended Posts

Uvazuji o namontovani pridavneho topeni do PARTNERA 1,9 D. Ziskal jsem uz agregat eberspacher, ktery je montovan do vozu s motorem TDI. Je to vyndane z bouracky a neni k tomu prislusenstvi. Na strankach vyrobce jsem nasel sadu kterou potrebuji pro uvedeni agragatu do provozu,ale najsem si jist. U vyrobce jsou vsichni tajemni a nechteji poradit, at pry to privezu a oni to namontuji. Ten vymontovanej agregat ze tam davat neudou,jen nove veci..... Vite jak na montaz a jake dily potrebuji??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, vím jak na montáž, a od Eberspaecheru mám i dokumentaci. A zrovna do 1,9D už jsem to i montoval, takže ti můžu přesně poradit i umístění a zapojení. O další info si zavolej, tel. je vlevo pod nickem - musím to vidět, abych ti řekl, co k tomu dokoupit. Jednotlivé komponenty se k tomu normálně prodávají, ale docela za pálku. Resp., pokud máš kompaktní jednotku (ozn. DxW - SC), nemusíš dokupovat nic a jen to zapojíš, pokud máš jednotku pro zástavbu do malých prostorů (ozn. DxW - S), což je pravděpodobnější, čeká tě koupě oběhového a naftového čerpadla - bez toho se neobejdeš, a je třeba, aby to bylo orig.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tu cenu nevím, budeš se muset zeptat přímo dealera. Tuším že u naftového říkal něco o 2tis, oběhové bude stát taky nějmíň tolik, ale nechci kecat. Orig. časovač v nejlevnější verzi stojí 2,5tis, ale jsou to obyč. spínací hodiny, já mám místo nic prostě jen spínač, a modul na spínání starým GSM telefonem - stavebnice za tři stovky. Ventil v nejjednodušším zapojení taky nepotřebudeš. A jestli o tom chceš vědět víc, tak si fakt zavolej, romány o tom psát nebudu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...