Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

peugoeot 406 2.0 benzin r.v 2001 kape na neutraly

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

chcem sa spytat poslednu dobu mi auto kapalo na neutraly ......cital som na forach kadeco nasiel som ze vymenit filtre palivovy vzduchovy. sviecky.vymenil som vzduchovy+sviecky a auto mesiac islo ani raz sa mi to nestalo.a teraz opat presiel som asi 40 km zaparkoval som a otacky zacali padat a potom ich vystreli naspat par krat to spravilo tak som vypol motor znova som nastartoval a uz to nerobilo.zda sa mi ze mam aj nizke otacky 1 dielik pod 1000 otacok ak viete aky tam je budik...niekedy aj tesne pod tak asi okolo 700-750 ak som to dobre rozratal.zda sa mi aj pocas jazdy medzi radenim rychlosti ze to neni ok.minuly rok som menil cievku zapalovania.zajtra idem este dat vymenit ten palivovy filter.robi to iba pri zohriatom motore.ak ste mali podobny problem alebo nejake rady potesia

este ma napadlo asi pol roka mi menili vyfuk stred. a koncovy diel........... buchal mi o podlahu museli ho upravovat rezali ho za katalyzatorom ci nahodou neni dobre zavarena rura a blbne tam lambda sonda ze by daval zly povel pre radiacku?

Upraveno uživatelem Peugot406
Odesláno (upraveno)

dnes som bol v tom servise vymenili mi ten palivovy filter ze vraj bol riadne zaneseny.......auto vratene otacky mierne kolisaju......v RD v pamati bola chyba na 1 valci nieco so vstrekovanim.nebude poskodeny ten vstrek? Mohlo by to aj to robit??pripajam obrazok akualnych otacok

post-34048-0-41178900-1437479803_thumb.j

Upraveno uživatelem Peugot406

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...