Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Alarm


tonottt

Recommended Posts

 Ahoj tak jeden problem som vyriešil a mam nový...dnes som prišiel na to ,že ked zamknem auto uzamykaním alebo superuzamykaním alarm reaguje ale nereaguje mi na pohyb vo vnutri auta odpojil som baterku či to nenabehne ...uvidim rano.Ak otvorim dvere tak huka. Pred tym som zvykol mat otvorene okno ked som strčil do auta ruku začalo hned trubiť a teraz nič.Nenašiel som nikde popis ako to presnefunguje.Nikto ani nič podobne tu nepreberal.Po zapnutí alarmu mi zamkne a blikaju dve kontrolky na paneli.Neviem si teraz spomenut ale zda sami že pred tym mi po prvom stlačení blikala jedna kontrolka a pri druhom obidve.Teraz blikaju obe hned po prvom stlačení zamykania.Kde vlastne je pohyboví senzor?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Keď zamkneš auto diaľkovo tlačítkom na kľúči aktivuješ aj alarm a tak blikajú dve diódy, jedna že je vozidlo uzamknuté a druhá že je alarm aktivovaný. To čidlo na sledovanie vnútorného priestoru je v stropnom svetle (viď foto).

Tie vnútorné čidlá sa dajú deaktivovať tak že pred opustením vozidla sa stačí tlačítko alarmu na stredovej konzole pod rádiom a podrží niekoľko sekúnd až pokým sa nerozsvieti kontrolka nad tlačítkom. Nemáš ich náhodou deaktivované.

post-23685-0-22074200-1436910444_thumb.j

post-23685-0-86991900-1436910732_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 7 let později...

Zdravím,

Mam taký menší problém. Čítam tu o alarme a ja mam na svojej 407-čke taký problém že uzamknem auto a začne mi hulákať ako zmyslov zbavené.. niekedy hneď a niekedy až po dvoch hodinách... musím ho parkovať na dvore otvorene lebo ako náhle ho zamknem tak hneď začne po 15 sekundách pípať.. len čo zaujímavé je že keď idem s nim do roboty tak vôbec nič a keď ho doma po smene odstavím tak pípa huláka a trepe mu. poprosím vás pekne o radu čo by s ním mohlo byť a čo by som s ním mohol robiť lebo už si neviem rady. 

Ďakujem za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj a vítej v klubu ,

nejdřív bych zkusil podívat se diagnostikou , co ten alarm spouští a jestli není zapsaná nějaká chyba v paměti závad . Osobně bych ho vyřadil , protože houkajícího alarmu si dneska skoro nikdo nevšimne . 

Prozatím bych zkusil zamykat klíčem (ne dálkou) , pak by mělo být zamčeno bez alarmu .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...