Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

mp3 v 307?


vasekwalenta

Recommended Posts

Zdravim uz jsem tu procetl temat a jsem z toho jelen... vlastnim autoradio vdo rd3-01  a rad bych nejak poslouchal mp3...ctu tu o nejakych kabelech ale nejak tapu...nasel jsem treba toto http://www.ahifi.cz/per-pic-aux-adapter-citroen-c4-0.html  a pripojil bych mou mp3...pujde to??nechci davat nejak extra penize...diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak dekuji dnes jsem to vyresil...transmiter jsem mel ale jak uz nekdo psal uz nikdy vic...koupil jsem nove autoradio ...sice nefunguje ovladani pod volantem ale to mi tak nevadi...jen musim zjistit jak je mozne ze kdyz vypnu zapalovani tak radio jeste hraje...origo se vypnulo s klickem...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem to vyřešil pomocí vlastnoručně udělané redukce. Koupil jsem ISO konektory pro napájení, samce i samici. Propojil jsem jednotlivé vývody, u 4 a 7 jsem je navzájem prohodil.

Při odemknutí, otevření dveří nebo otočením klíčku rádio začne hrát. Po vypnutí,zavření nebo uzamčení se po chvilce vypne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale pises, že se rádio po zamknuti centrálu vypne. To by nasvědčovalo,že 4a7 jsou zapojeny správně. Rozhodne bych je ale neprobojoval! Tím by SIS pustil trvale napětí tam, kde nemá být trvale. Moje 206ka rádio z výroby neměla, jen konektory. Nejdřív jsem tam měl Blaupunkta s kazetou, aby tam něco hrálo, avypinalo se tak,jak ma, teď tam mám s CD opět Blaupunkta a musel jsem tam dat tu redukci. Ale ta 206ka má ty vývody opačně, nez udává norma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...