arino Odesláno 9. červenec 2015 Odesláno 9. červenec 2015 caute vsetci. kúpil som si 308 a narazil som na tykýto problém. telefón mam spárovany s bluetooth ale pri telefónovani ma druhá strana nepočuje = nefunguje mikrofón, ako si ho môžem odtestovať - dá sa to cez počítač? kde ho nájdem aby som skontroloval či sa len konektor nepovytiahol? ďakujem za vaše postrehy. Citovat
arino Odesláno 12. červenec 2015 Autor Odesláno 12. červenec 2015 caute. po pripojení na diagnostiku som zistilže vraj nemam mikrofon (obvoj prerusen). po rozobrati tam aj naozaj nebol... nechapem ako to potom pouzival predchadzajuci majitel (ci si ho nenechal v zbierke cez service box som nasiel ze potrebujem nahradny diel "6563 HS" neviete mi niekto povedat cenu aby som nespadol na zadok v peugeote? pripadne co si myslite o náhrade hociakym mikrofonom? neviete nahodou elektricke parametre? vdaka za odpovede Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 12. červenec 2015 Odesláno 12. červenec 2015 myslim ze 300KCale pokud mas pristup do servisboxu tak dil hod do kosiku a cenu ti to nabidne Citovat
arino Odesláno 13. červenec 2015 Autor Odesláno 13. červenec 2015 tak som teda to pozrel a cena je 30,80EUR ciže 830czk (kto robi tu cenotvorbu...). najpr sa ho teda pokusim nahradit mikrofonom z radioamatera za par centov Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.