Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte Peugeotaci :) 

Stretli ste sa niekto s problemami pri startovani, ale len za studena? Tento problem sa zacal objavovat pred par mesiacmi, ale v priebehu posledneho mesiaca sa to zhorsilo natolko, ze je uz momentalne skoro treti tyzden v servise :( je to rocnik 2008, a podla servisakov sa tazko zohrieva, pomaly chladne ale hlavne sa chova, akoby nemal natiahnut ake palivo, ako by bola nadrz prazdna. Co sa tyka paliva, nikdy som netankovala inde ako na Slovnafte. Velmi by mi pomohlo, ak by ste sa niekto podelili o skusenosti, v servise sa zatial s tymto nestretli .. uz vymienali sviecky, cievku a telepelny senzor, ale stale nic.. momentalne maju na muske akusi lamda sondu.

Dakujem vam za pomoc, budem vam velmi povdacna, auticko ma milujucu majitelku :)

Zuzana

Odesláno (upraveno)

servis je autoriz. Peugeot?  tam by měli dát ten nejjednodušší motor co máš (1.4benz.,8V-54kw) do kupy hned :myslim

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

207 - Ano, po neuspechu v garazovom servise isiel do original servisu Peugeot. Bol aj na diagnostika, ukazuje im to nieco, ale vzdy ked to spravia, vyhodi zase error inde .. ze to bude asi nejaka drobna suciastka, ktora takto sarapati ,ale je tazko ju najst.. 

Odesláno

Dakujem Ozzy, mas pravdu, len sa bojim, co budem robit ked nic nenajdu .. dufala som, ze mozno to niekto zazil, ale ved tu je ta debata hodinku, tak mozno sa najde este niekto, kto mal toto iste. Prezijem, ked ho tam budu mat dlhsie, len nech to vyriesia .. 

Odesláno

Zuzana22: dobrých opravářů je málo. V Bratislavě taky. Dej si tady hledání, procházej příspěvky. Za poslední asi 4 roky tady byly asi 2 chvály na nějaké servisy v BA nebo blízko. Ale jistota žádná.

Odesláno

Dakujem Ozzy, mas pravdu, len sa bojim, co budem robit ked nic nenajdu .. dufala som, ze mozno to niekto zazil, ale ved tu je ta debata hodinku, tak mozno sa najde este niekto, kto mal toto iste. Prezijem, ked ho tam budu mat dlhsie, len nech to vyriesia .. 

Ahoj Zuzka, 

nieco podobne som mal aj ja. Pri nastartovani, studeny motor, mi vysli otacky na 1100 a vydrz bola cca 1 minutu. Potom isli plynule nadol a kolisali. Pri rozbehu som mal z auta, ze sa dusi. Ako hovoris, mal som dojem, ze nema palivo :)

Lenze, v Peugeote (Final CD Zilina - odporucam) diagnostika nehlasila ziadnu chybu. 

Technik dal vymenit sviecky a povedal, aby som sa s otackami drzal okolo 2500. Navrhol mi aj pridanie aditiva v spojeni s 98-ckou, kvoli precisteniu sania a trysiek. Hovoril, ze toto ide z mestskej premavky v kombinacii s nizkymi otackami. 

Skus si z Peugeot-u objednat to aditivum a potom uvidis. 

• O 2 týdny později...
Odesláno

Jasne :)

je to 1.4E benzin, vykon 54kW, rok vyroby 2008

taka klasika, doteraz slapalo ako hodinky

Vyriešil si už ten problém zo štartovaním? Ja mám tiež P207 1.4 benzín 54kW, rok výroby 2010 a mám problémy zo štartovaním studeného motora. A to som už zmenil aj benzínku za inú a nič. Počul som že by bolo potrebné vyčistiť voľnobežný ventil, ale neviem sa na nete o ňom nič viac dozvedieť. Chcel by som stiahnúť z netu manuál príručku ale som ju nenašiel aby som sa dozvedel viac o opravách. Napíšte mi prosím v čom to môže byť.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...