Péťa Odesláno 19. listopad 2025 Odesláno 19. listopad 2025 Jo, jo My, co máme rádi tatarák, máme spotřebu česneku obrovskou. Ale nám na zahradě nejde Cibuli máme skvělou, ale česnek nic Až bude @oddie nějaký prodávat, rád si vezmu. Případně vyměním za sousedovic med s doplatkem Charlie 1 a Dave_k ohodnotil 2 Citovat
oddie Odesláno 19. listopad 2025 Autor Odesláno 19. listopad 2025 OK, přesvědčili jste mě, zasadím co půjde Péťa a Dave_k ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 20. listopad 2025 Odesláno 20. listopad 2025 česnek je v zemi už týden, letos byl, ale nic moc , letos byl rok jablek Citovat
oddie Odesláno 20. listopad 2025 Autor Odesláno 20. listopad 2025 Na víkend je tu předpověď asi -5° v noci a kolem nuly v poledne, to tak jestli stihnu ten kousek zrejt a připravit, ale zasadím holt asi až za tejden či dva... Citovat
oddie Odesláno 30. listopad 2025 Autor Odesláno 30. listopad 2025 (upraveno) Tak jo, česnek je zasazen, trochu jsem nápad proklínal, páč na záhoně byl sníh ale jinak dobrý, zem zmrzlá nebyla. Tak uvidíme na jaře. Zasadil jsem skoro všechno, co jsem měl, na sežrání tu mám jen asi 10 palic. Rovnou si večer udělám pomazánku, když už to mám po ruce. EDIT zasazeno je tedy cca 100ks Hanáckého paličáku, co tak odhaduju vypěstováno před lety ze semínek od https://permaseminka.cz/cesnek/203-hanacky-palicak-pacibulky.html - teď už jsou v nabídce jen pacibulky, takže ušetříte jeden rok... Upraveno 30. listopad 2025 uživatelem oddie Hafity, Péťa a Dave_k ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.