Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

oddie: jsi si jistý tou membránou? S membránovými se setkávám dost často, ale jsou to většinou dávkovací čerpadla (malý objem a laicky řečeno střední tlak)....

Charlie1: na to jsem narazil náhodou na Bazošu, 2,5 baru by mělo stačit....

Ještě koketuju s tím bočním vývodem z kubikonu.... to bych mohl čerpadlo umístit do přilehlé budovy a mohlo by tam být trvale. Akorát jak udělat ten vývod, když zevnitř kubikonu tak hluboko nedosáhnu?

Odesláno

Co jsem Ti dával odkaz ,tak je to taky membránou ,to je snad nejjednodušší  čerpadlo co můžeš mít. Nic rotačního. Zavesíš do nádrže,má vrchní sání,tak i když dojde voda, neprehreje se.

Odesláno
před 14 hodinami, ozzy56 napsal:

sací hadice je vložena přes horní otvor

Samo si nasaje, nebo musíš nějak zavodnit?

Odesláno
před 17 hodinami, oddie napsal:

Mám jakési membránové čerpadlo od Hobynaradi, asi za litr, přepere i 50m hadici.

Nevystřelíš od boku watáž? Našel jsem jich tam 9 kousku v rozmezí 280 - 600 W.... :roker

Odesláno

Hm, v tom odkazu od Milan+ jsou zmíněna oběžná kola a počet trysek, které to "utáhne".... To vypadá, že čerpadla vzhledově velmi podobná jsou ve dvou konstrukčních provedeních....:roker

Odesláno
před 3 hodinami, Hafity napsal:

Samo si nasaje, nebo musíš nějak zavodnit?

musíš zavodnit čerpadlo (čtyři litry vody), pak si samo nasaje až ze 7 metrů hloubky

zavodňuju jen na jaro, pak celou sezonu klid a na podzim uložím do sklepa

• O 1 rok později...
Odesláno

Máte někdo na zahradě střemchu/bobkovišeň? Jde mi ale vysloveně o kultivar Prunus laurocerasus "MANO".... Zkušenosti s růstem, hnojením, množením, zaléváním....

• O 9 měsíců později...
Odesláno (upraveno)

Ja si myslim ze to je reva...co ma svagrova revu tak ma podobny kmen...ale uz je ma prave s pupenama...tak zkusim jeste větvičku, jestli je to suchy...ale prijde mi ze jo...

Tak taklhe vypada vetvicka...jde to lamat jak chrasti

15864533718551617356725621991508.thumb.jpg.2b1b9062745cbdfac98a3576c2c351ac.jpg

Upraveno uživatelem Fruktis
Doplneno

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...