Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

doteď jsem všechny větve spaloval--udělali jsme si na ohni buřta, k narozkám jsem dostal štěpkovač z Mountfieldu, taky nějak 2600W a celkem nevím, k čemu mi bude (je nový, nepoužitý), tak se chci zeptat: k čemu vám ty štěpky jsou? do peca dávám naštípané dřevo a kompost nevedu...http://www.mountfield.cz/drtic-powercut-2500-1zho1038

nepiště, že ho mám poslat oddiemu :P

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak nakonec na drtič kašlu, dneska bylo pěkně a něco jsme prostříhali, takže už tam byla dost hromada, tak jsem to odtahal k vratům a půjde to na velkou drtičku jako každý rok.

Odesláno
V 2/15/2017 at 16:50, ozzy56 napsal:

doteď jsem všechny větve spaloval--udělali jsme si na ohni buřta, k narozkám jsem dostal štěpkovač z Mountfieldu, taky nějak 2600W a celkem nevím, k čemu mi bude (je nový, nepoužitý), tak se chci zeptat: k čemu vám ty štěpky jsou? do peca dávám naštípané dřevo a kompost nevedu...http://www.mountfield.cz/drtic-powercut-2500-1zho1038

nepiště, že ho mám poslat oddiemu :P

Používáli jsme to jako mulč k malinám a na jiná vhodná místa. Teda když ještě byl přístup k drtiči ...

• O 4 měsíce později...
Odesláno
před 42 minutami, oddie napsal:

Mně to roste na zahrádce, mám jich 60 :)

To už není ani pro zábavu. To je otročina. Babička to také pěstuje,když dorazíme ,tak samosebou se přiloží ruka k dilu.

A šedesát:myslim to ani náhodou a to má tři děti a 5 vnoučat,nestačí se to ani spotřebovat. 

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Myslím, že to trochu patří sem, tak nebudu zakládat nové vlákno, ale zeptám se tady:

Zaléváte někdo ČERPADLEM přímo z kubikonu (IBC kontejner)? Jaké čerpadlo používáte? Pokud nemáte čerpadlo strčené tím horním otvorem, tak jak máte řešeno napojení sání z kubikonu? Zajímají mne osobní zkušenosti!

Odesláno

Ne jen volnou hadici,tohle čerpadlo nesmí mít žádný odpor. Zalévání je dvou foliaku a plus okolo. +pro kačeny voda dvakrát,třikrát denně.

Jináč to umi vytlačit asi 50m sloupec.

Odesláno

To je samozřejmě řešení, ale v průběhu sezóny se na dně vyskytne kentus, kterej spolehlivě ucpává dírky v kropítku konve, takže pár konví bez kropítka musím vylejt ke stromům. Tohle dostat do pistole, tak nestříkám.... Takže něco, co se strčí do té díry a zůstane kus nade dnem, nebo nějaké boční napojení už v té relativně rovné části....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...