Péťa Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 To ale není hezké to takhle prezentovat Já hlasuji pro smazání! Citovat
punkac Odesláno 14. červen 2015 Autor Odesláno 14. červen 2015 To je moje věc, koho podpořím a koho ne, nebo se pletu? V jednom vlákně na sebe všíchni můžeme házet špínu a jinde se to to nesmí? Citovat
MotoMoto Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 Já raději mlčím, nebo to zase bude obráceno proti mě. Ale nepřijde mi to jako rozumově zdravé. Citovat
Péťa Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 Kubo, v podstatě to ničemu nevadí, ničemu to neodporuje. Např. já jsem pro veřejné hlasování, ale ne dopředu naznačovat Citovat
punkac Odesláno 14. červen 2015 Autor Odesláno 14. červen 2015 to je najednou aktivita na foru Citovat
punkac Odesláno 14. červen 2015 Autor Odesláno 14. červen 2015 Chci vědět, než se to smaže, jestli by to nešlo přejmenovat a kde by si normální členové mohli pokecat o kandidátech, ideálně tam, kde samotní kandidáti psát nebudou Nechci toho moc, že ne? Třeba hodně jsem uvažoval o 02 ale je málo na foru a nevím jak by se postu ve vedení měla čas věnovat, jinak kandidátka pěkná (a teď koho za tu 02 vyměním, se bojíte co ) nemyslel jsem tim nic špatnýho přeci Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 2 je jasna volba, většího srdcare neznam, navíc konexe v peugeotu, ma to kousek od schreeka a od chouluho , byt po rekonstrukci , starej o vikendu na fotbale, ta ma casu habakuuuuk :D , a hlavne je to supr zenska zadna fiflena a ma nadhernou 308 Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 2 je jasna volba, většího srdcare neznam, navíc konexe v peugeotu, ma to kousek od schreeka a od chouluho , byt po rekonstrukci , starej o vikendu na fotbale, ta ma casu habakuuuuk :D , a hlavne je to supr zenska zadna fiflena a ma nadhernou 308 jak muzes vedet ze starej je kazdej vikend na fotbale a ona sama doma ???? :D Citovat
punkac Odesláno 14. červen 2015 Autor Odesláno 14. červen 2015 To já také, ale moc nechápu proč. Jednoduché, mám třeba pocit, že bys měl rád klub jako firmu. Okay, najdeš-li dost příznivců, tak prosím Ale já zase chci svý kandidáty (možná i kandidátku) podpořit.... Takže protože jako v tej américe nemám předvolební týmy, kloboučky, mávátka a zaplaceného vyvolavače nebo lobbistu, použil jsem to, co máme všichni zdarma a rádi.... Tohle forum přeci Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 jak muzes vedet ze starej je kazdej vikend na fotbale a ona sama doma ? :D musel jsem si najit nahradu když ty ted furt smrdis doma Citovat
Veverka Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 (upraveno) Scratch: To ti tak prozradí... :D Upraveno 14. červen 2015 uživatelem Veverka Citovat
MotoMoto Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 (upraveno) OK, pokud máš pocit že to je v pořádku, tak proč ne. Mě zajímalo spíš proč to chceš ventilovat než to koho volíš. Já vím že Tvůj hlas nedostanu, tak dobrý zase nejsem. Navíc máš přání abych kandidáti se tu nevyjadřovali, takže už mlčím. Hodně štěstí při výběru všem. Upraveno 14. červen 2015 uživatelem MotoMoto Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.