Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To je moje věc, koho podpořím a koho ne, nebo se pletu?

V jednom vlákně na sebe všíchni můžeme házet špínu a jinde se to to nesmí?

Odesláno

Já raději mlčím, nebo to zase bude obráceno proti mě. Ale nepřijde mi to jako rozumově zdravé.

Odesláno

Chci vědět, než se to smaže, jestli by to nešlo přejmenovat a kde by si normální členové mohli pokecat o kandidátech, ideálně tam, kde samotní kandidáti psát nebudou

Nechci toho moc, že ne?

Třeba hodně jsem uvažoval o 02 ale je málo na foru a nevím jak by se postu ve vedení měla čas věnovat, jinak kandidátka pěkná (a teď koho za tu 02 vyměním, se bojíte co :D )

nemyslel jsem tim nic špatnýho přeci :papa

Odesláno

2 je jasna volba, většího srdcare neznam, navíc konexe v peugeotu, ma to kousek od schreeka a od chouluho :D , byt po rekonstrukci , starej o vikendu na fotbale, ta ma casu habakuuuuk :D :D :D , a hlavne je to supr zenska zadna fiflena a ma nadhernou 308 :D

Odesláno

2 je jasna volba, většího srdcare neznam, navíc konexe v peugeotu, ma to kousek od schreeka a od chouluho :D , byt po rekonstrukci , starej o vikendu na fotbale, ta ma casu habakuuuuk :D :D :D , a hlavne je to supr zenska zadna fiflena a ma nadhernou 308 :D

jak muzes vedet ze starej je kazdej vikend na fotbale a ona sama doma ???? :D :D :D

Odesláno

To já také, ale moc nechápu proč.

Jednoduché, mám třeba pocit, že bys měl rád klub jako firmu. Okay, najdeš-li dost příznivců, tak prosím :papa

Ale já zase chci svý kandidáty (možná i kandidátku) podpořit.... Takže protože jako v tej américe nemám předvolební týmy, kloboučky, mávátka a zaplaceného vyvolavače nebo lobbistu, použil jsem to, co máme všichni zdarma a rádi.... Tohle forum přeci ;)

Odesláno (upraveno)

OK, pokud máš pocit že to je v pořádku, tak proč ne. Mě zajímalo spíš proč to chceš ventilovat než to koho volíš. Já vím že Tvůj hlas nedostanu, tak dobrý zase nejsem.  Navíc máš přání abych kandidáti se tu nevyjadřovali, takže už mlčím. Hodně štěstí při výběru všem.

Upraveno uživatelem MotoMoto

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...