marek.uo Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 I když, jsem zde na toto téma našel již hodně příspěvků, přesto bych se chtěl se svou zkušeností podělit, zvláště bych chtěl varovat na nebezpečí, na které jsem tady nikde nenarazil a požádat o radu. Můj příběh začal jedno pěkné nedělní odpoledne, když jsem si vyrazil na výlet. Auto bylo po výměně rozvodů (celé sady) u místního opraváře . Po ujetí 50 km jsem uslyšel lehké zaševelení v motoru, pak v něm zaklepalo, jako by chtěl někdo vstoupit, a auto stálo . Po odtažení k dotyčnému opraváři se potvrdila má zlá předtucha. Došlo k prasknutí čepu na napínací kladce a následnému setkání ventilů s pístem . Takže varování: u dotyčných motorů (2.2 JTD,HDI - 807,C 8,Ulysse…) měnit tento čep napínací kladky. Pozor! Nejedná se o šroub, ale asi o 10 čep na imbus s 8 závitem (není součástí rozvodové sady). Dále k mým otázkám. Co říkáte na možnost reklamace provedené práce (já to moc nevidím)? A ještě, zda mám nechat opravit motor u stejného opraváře, nebo jestli zkusit někoho jiného, kdo má s podobným problémem více zkušeností. Třeba PAS Zábřeh, nemáte na ně někdo nějaké reference ? Díky. Citovat
elton Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 Krásná pohádka, tak proto je v sekci "Důležité informace pro uživatele fora" a ne v sekci "servis" Citovat
Laďa Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 Spíše bych se obrátil na tento servis http://www.peugeotservis.eu/ Citovat
marek.uo Odesláno 14. červen 2015 Autor Odesláno 14. červen 2015 (upraveno) Aha, menší chyba,nestrefil jsem se do správné diskuse, pokusím se to přesunout. Upraveno 14. červen 2015 uživatelem marek.uo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.