mikysedliste Odesláno 28. květen 2015 Odesláno 28. květen 2015 Ahoj přestal mi fungovat park.asist a diagnostika píše chybu dvou čidel,mám diagnostice věřit a rovnou schánět jiný čidla nebo by třeba mohli bejt čidla v pořádku a chyba by byla např. v kabeláži? Jdou čidla nějak proměřit? Citovat
Lada78 Odesláno 28. květen 2015 Odesláno 28. květen 2015 Zkus je odpojit a prostriknout kontaktolem. Oxidace na kontaktech je svinstvo. Citovat
mikysedliste Odesláno 28. květen 2015 Autor Odesláno 28. květen 2015 To sem udělal ale nic platný,a když sem ty čidla vyndal tak sou jako by popraskaný takže do nich asi zateklo. Myslel sem že když je nezapojím tak by asist mohl fungovat jen na 2 zbývající ale to asi nelze co? Citovat
Mike407 Odesláno 30. květen 2015 Odesláno 30. květen 2015 Když nějaké čidlo odpojíš, fungovat to stejně nebude. Já musel vyměnit čidla rovnou 3, nic jiného nepomohlo. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 1. červen 2015 Odesláno 1. červen 2015 ja koupil všešchny a taky nic.... vše origo. Necheš je? Citovat
rhinos Odesláno 1. červen 2015 Odesláno 1. červen 2015 a urcite nefunguji? Me to v zime take zaclo ale jen cas od casu a ted uz se to zase srovnalo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.