Scratch Odesláno 14. červen 2015 Sdílet Odesláno 14. červen 2015 (upraveno) max 10 dni, ale v lednici musi byt ideal pod 4 stupne a trosku vetrat, znamej tu lednicku ma, a ja si ji budu stavet . Ale nejdriv si to samozrejme vyzkousej kratsi dobu aby se ti maso nezkazilo takhle ja to predchozi upravim: Kdyz koupim flank steak cerstvej, tak ho vyvesim, kdyz koupim stareny maso, tak s nim uz nic nedelam, jen jak pise MotoMoto, vyndam ho dostatecne vcas. Celkove chci zkusit si doma starit maso v chladu a vzduchu Upraveno 14. červen 2015 uživatelem Scratch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 14. červen 2015 Autor Sdílet Odesláno 14. červen 2015 (upraveno) kdepak, já to zkoušet nebudu. maso sem koupil vyvěšený. Navíc s flank stejkem sem asi skončil. Měl sem ho za poslední dobu třikrát, z toho jednou od profi kuchaře a zas taková pecka to není. Na pánvi zůstanu u klasických bifteků (myslím ze svíce) a na grilu zatím u krkovice - lepší maso z grilu jsem nejedl ani od profíků, ani hovězí mi tak nechutnalo. Upraveno 14. červen 2015 uživatelem morepower Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scratch Odesláno 14. červen 2015 Sdílet Odesláno 14. červen 2015 pak je nekde neco spatne , ale nevadi, kazdy ma jine chute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest minimaxa Odesláno 14. červen 2015 Sdílet Odesláno 14. červen 2015 (upraveno) Steaky to sice nejsou, ale to jen 14kg té nejlepší kýty dělané včera na zcela novém grilovacím zařízení a prosím povšimněte si dokonce s pohonem na stlačený vzduch! což je patentovaná novinka Velká jehla na kejtu nebo beránka, pak dvě jehly na 12 kuřat, připojením ke kotli na tuhá paliva Dakon se gril změní na víceúčelovou udírnu a dodatečnou montáží dvou hnacích kol, díky pohonu na stlačený vzduch dokonce na lokomotivu pro děcka!!! Upraveno 14. červen 2015 uživatelem minimaxa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scratch Odesláno 14. červen 2015 Sdílet Odesláno 14. červen 2015 krasna prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elton Odesláno 14. červen 2015 Sdílet Odesláno 14. červen 2015 Tý v.le to je žráso dietní bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 14. červenec 2015 Autor Sdílet Odesláno 14. červenec 2015 Tak mám za sebou několikeré zopakování krkovice. Používám standardně krkovici z lidlu, pokud se nedostanu k řezníkovi, plátky bez ničeho, jen lehce namasírované olejem, 3 minuty přesně z každé strany. pak hodně posolim hrubou solí a mletým pepřem a naskládám do termohrnce prosypané česnekem, který sem na mističce z alobalu nechal jen trochu orosit na roštu. V termohrnci je maso tak 15-20 minut. Sklízím chválu a to mě těší, protože je to tak jednoduchý a jde se v podstatě na grilovačku připravit během hodiny včetně cesty do obchodu a roztopení grilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest minimaxa Odesláno 22. červenec 2015 Sdílet Odesláno 22. červenec 2015 Že bych zkusil...? http://www.novinky.cz/muzi/375527-jak-ugrilovat-steak-ke-kteremu-se-milovnici-masa-chodi-modlit.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Péťa Odesláno 25. červenec 2015 Sdílet Odesláno 25. červenec 2015 Miníku, vyzkoušej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest minimaxa Odesláno 25. červenec 2015 Sdílet Odesláno 25. červenec 2015 Dneska k obědu panenka, to byl fofr, ale jen na pánvi. A na zejtra mám krkovici. 2,5cm fláky, půjdou na gril. Ale tohle výše zmiňované musím nechat na příští týden, až bude tele! Sám si to půjdu našmikat. Prostě není nad to mít vedle naší firmy řezníka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.