Freedy Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Zdravím včera se mi opětovně rozsvítila kontrolka motoru a na diagnostice mi řekli, že odešel, snímač tlaku FAP filtru, po demontáži hadiček ze snímače vytekla jakási kapalina podobná vodě a v servisu mi řekli, že je to tim, že se voda dostala ke snímači a poškodila ho, je to možné nebo prostě jen odešel? Quote
Freedy Posted May 27, 2015 Author Posted May 27, 2015 Už je tam novej, ale jak zajistim aby se tam opět těma hadičkama nedostala voda od fapu a nekupoval jsem další? Quote
HonzaC2 Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 (edited) Taky jsem tam mel vodu, ta se srazi hlavne v zime na vstupu snimace za FAPem. Dela to tak kazdemu. Proto je vzdy problem povolit tu trubku za FAPem, pac byva zarezla. Asi s tim nic moc neudelas, paklize ti motor jeste navic nezere vodu - z chlazeni. Edited May 27, 2015 by HonzaC2 Quote
Freedy Posted May 27, 2015 Author Posted May 27, 2015 Ne voda se z motoru neubejvá, tak budu věřit že ten novej to chvíli vydrží. Quote
Recommended Posts