gronholmm Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Bohužel strom vyhrál 1:0 http://www.pozary.cz/clanek/113171-u-tragicke-dopravni-nehody-u-obce-svetlik-zasahovaly/ Quote
Guest Scratch Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 nepochopim co se tam stalo. Prijde mi to jako sebevrazda, nebo zdravotni problem..... to je cistej zasah potopeno Quote
Almanil Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 To jsou docela děsivé fotky. Teoreticky to mohl řidič strhnout kvůli něčemu na cestě, ale to se asi už nedozvíme. Quote
Guest Scratch Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 zasadni pravidlo je nsetrhavat rizeni. Lepsi trefit zvire treba. Zive si jeste pamatuju jak tady kdysi mistni clen mirascc strhnul cc kvuli srne v zatacce a sel pres boudu a na hlave ma jizvy od asfaltu a zachranily ho oblouky za hlavou........ takze ja nestrhavam..... Quote
Almanil Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Já teda nestrhávání naučené nemám, ale snažím se pořád vnímat, co si mužů na konkrétní cestě v daný čas dovolit. Quote
Recommended Posts