Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ubytovanie Praha 3


ivanh

Recommended Posts

Chcel by som požiadať Pražákov (alebo miesta znakých) či vie niekto poradiť slušný, primeraný penzión v Prahe 3. Ide o to že svokor bude mať 80 rokov a ako darček by sme mu chceli usporiadať víkendový pobyt spojený s návštevou jeho 92 ročnej sestry ktorá žije v Prahe (Vlkova ulice). Osobne sa nestretli minimálne 20 rokov. Išiel by svokor s manželkou, jeho 3 dcéry a 2 zaťkovia (spolu 7 ľudí). Starú pani nemôžem žiadať hľadať ubytko (je rada ak sa postará sama o seba) a keď som hľadal na webe vysypalo sa na mňa tolko likov že som bol s toho mimo.

Takže hľadám ubytko pre 7 ľudí, hotel alebo penzion v cenách pre normálnych ľudí na predľžený vikend. Vopred ďakujem za tipy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No myslím, že s tím ti jako pražáci moc neporadíme, protože se v Praze neubytováváme. Naši partneři, když přijíždějí bydlí různě, záleží na tom, jaké akce a kde se účastní. Naposledy bydleli v hotelu Populus, na Malešické, sice ještě Praha 3, ale od Vlkovy daleko (výhodou je ovšem vlastní monitorované parkoviště). Pro 80ti letého pána z venkova (?) nebude cestování po Praze nic příjemného. Také hodně záleží na cenové relaci, "cena pre normálních ľudí" je hodně nepřesná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JO JO. co je to cena pro normální lidi...by zajímala i mě...jezdíme do -- hlavního města  --  několikrát ročně a stejně nás ti vykukové vždy natáhnou

PS...jezdíme tam i se špinavým autem za což se fakt omlouvám...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

my kdyz jezdime k brnu na vino, tak nam tam taky lejou sracky misto vina. No jsou taci, kteri to skutecne vypijou, a jsou taci co jim s tim zalejou zahradu...... nebo spis podlahu ve sklipku...... nedavno to jeden zkousel na breclavsku :D. Doporucuju ti toto:

 

http://www.hotely.cz/praha-3/pension-15

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...