Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Koupě 307 combi


vitezslav2

Recommended Posts

u té podlahy se nesmí namočit koberec , většinou o tom řidič neví, nebo jen odstraní příčinu namočení (třeba voda z topení) a pak si rez v té vlhkosti a střídání teplot krásně žije :super, po odstranění příčiny namočení se to musí dobře vysušit, což třeba člověk panelákový nemá jak udělat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 7. 11. 2019 at 14:44, extom86 napsal:

Jinak jsem s autem spokojen, vrzal mi spoj výfuku za katalyzátorem, výměněn těsnící kroužek- bez pomoci, no někdo tam dal šrouby s rovnou dosedací hlavou, po výměně za kulatou dosedací hlavou bylo po problémů.... 

Vysviceny displej vyměněn za displej z 406ky, mám ale jiné rádio, tudíž zobrazuje jen info palubního počítače

 

Údržba jak u každého auta, nikde na žádné záludnosti jsem zatím nenarazil, je kulové čepy ramen bylo celkem sranda dostat ven...

Tak toto by ma zaujimalo. Vrzga to aj mne, hlavne ked idem na 1tke alebo na 2ke. Menil som stredny a koncovy vyfuk. Kde presne su tie srouby a ake tam maju byt?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono to s tým vrzganím závisí aj od stavu dolného silentbloku, ak sa motor pohybuje príliš, tak ani správne šruby a tesnenie nezabráni tým otrasným zvukom, aspoň v mojom prípade to platí, plus rýchlo sa môže zlomiť stredný výfuk pri zvare. Takže začal by som kontrolou, v prípade potreby výmenou dolného silentbloku.

Určite to tu už niekde na fóre je, stačilo pohľadať

 

Snímka obrazovky 13.11.2019 18:20:23.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem nakonec koupil 👍. Autíčko jede hezky, motor pěkně tichý, když se vytočí, slušně živý. Spotřeba z Kutné Hory do Ostravy 7,3l, cesta 12 km do práce a 12 km z práce 8l. Takže za mě spokojenost!!! Jen paní, co měla auto předemnou, vozila v kufru psa a je to cítit v celým autě 😢. Zítra na vysavač, povysávat nedostatky, dát nové koberečky a zkusím takovou čistící pěnu na čalounění, co mám z práce, snad to trochu vytáhne.

Upraveno uživatelem rrromek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gratulace a ať slouží 🙂 

Kolega s autem po pejskařce skončil na profi mokrém čištění interiéru. Domácí čištění mu nepomohlo. V zimě dobrý, ale přišlo léto .... Ale už je to pár let a zkoušel jen nějaké přípravky z obchodu.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemusí to být pár dní.... V Praze jsem zatím na profi čištění dával auto několikrát, pravda ne po pejskařích ale většinou to bylo do druhého dne. Citroena jsem takhle nechával čistit kvůli odéru v interiéru pravděpodobně z důvodu nějakých mikroorganismů v klimatizačním systému.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...