Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Anti polution system fauly


machachal

Recommended Posts

Zase stejná hláška - Anti polution system fauly - fakt už nevím co s tím. Pokaždý s tím jdu k servisákovy, ten to napojí do systému, snaže hlášení a prohédne auto. Už mám vymeněné řetězy, turbo a hláška se stále objevuje, někdy hned po nastartování, jindy po pár kilometrech. Jízda pořád stejná a pak najednou píp a je to tam. Okamžitě auto přestane táhnout, pomalá jízda, plyn až na podlaze ale na tachometru tak 70, do kopce ani raději nemluvit. Jsem bezradná, servis taky...má někdo stený problém?? Prosím o radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"Pokaždý s tím jdu k servisákovy, ten to napojí do systému, snaže hlášení a prohédne auto." - a co tam jako vycetl? Nebo to opravdu jenom smazal? Tam se zapisou minimalne zakladni udaje o tom, ktere cidlo hlasi zavadu a parametry vozu v dobe, kdy zavada vznikla. Podle toho by se mel mechanik snazit vycist, kde je problem.

 

Muze to byt cokoliv a bez presne zavady z diagnostiky ti to takhle nikdo nerekne. Takze jestli ti ten servis neumi pomoct, vem to nekam jinam. 

 

A zacni tim, ze napises, co mas za auto a motor  :mrk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Auto Peugeot 5008 1,6 THP - 150 koní. Pokaždé když to napojí do toho jeho počítače, tak mu to tam hlásí pokles hladiny turba....ovšem turbo je vymeněné za nové a problém přetrvává. Servisák je fajn, bohužel mu dochází nápady. Směřuje to k výměně lambda sondy (aspoň myslím, že je to ono), ale tomu se chci vyhnout, protože je to dost drahé...a nechci za to vyhodit nehorázné prachy a pak zjistit, že je v tom něco jinéjo....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...