307rg Odesláno 23. květen 2015 Odesláno 23. květen 2015 Ten filc tam v podstate ani nemusí byť, kľudne ho môžeš dočasne vybrať von, pozri na hadičku ostrikovača či neuniká kvapalina ináč neviem, a ak by tvoje problémy súviseli s mokrým filcom tak potom by som sa obával, či to netečie po kábloch až do BSI pretože práve vtedy sa dejú veci... Nechcem strašiť ale určite to skontroluj. Citovat
Guest Sale Odesláno 23. květen 2015 Odesláno 23. květen 2015 Natekla ti voda do bsi, pořádně to vysuš a zkus pročistit odtok vody ze žlábku pod předním sklem, asi to bude někde ucpané, jinak se taky podívej na těsnění kapoty zda to všude správně sedí, zkontroluj taky trysky ostřikovačů může tam taky zatékat pokud je to nějak netěsné. Citovat
hebos Odesláno 9. září 2015 Odesláno 9. září 2015 Čau kluci, mám také problém s vybíjením baterie. Po pročtení všech možných vláken jsem baterku proměřil, baterie je nová, alternátor funguje jak má, jen ten odběr v klidu se mi nezdá, měřil jsem to několika A-metry a yjistil jsem že odebírá nějákých 350 mA, což je dost, po vyndání rádia odběr klesne skoro k nule, něco málo tam zůstane.... Dokáže někdo poradit čím by to mohlo být? Rádio je originální, nic krom aux kabelu není doděláváno, nedávno mi skolaboval RT3 barevný displej, celý systém se každou chvíli resetuje jako bych startoval i za jízdy, na displeji vždy naběhne jen logo, nic víc... může to souviset? Už si s tím nevím rady . Dík za každý postřeh. Citovat
blafak Odesláno 20. říjen 2015 Odesláno 20. říjen 2015 Zdravím nechci zakládat nové téma ale nevím jakou srávnou kapacitu má mít barerie 307sw 66kw mám tam 75A 720 startovací poroud zdá se mi že to točí pomalu Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 20. říjen 2015 Odesláno 20. říjen 2015 benzin nebo nafta??na benzinak silna na naftaka akoratzamer se na starter jako taakovypopripade prechodove odpory na svorkach Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 20. říjen 2015 Odesláno 20. říjen 2015 posi VIN zjistime typ akumulatoru jaky je standartne montovany Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 20. říjen 2015 Odesláno 20. říjen 2015 AKUMULÁTOR 12VL2D - 640A - 60AH alternativa L2D 50/480 Citovat
ozzy56 Odesláno 21. říjen 2015 Odesláno 21. říjen 2015 blafak zkus nejprve vyměnit baterku (od někoho z rodiny atd.) a hned zjistíš, zda to točí lépe..., ale zpravidla to bývá starterem--repasovat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.