Guest servisman Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 Já si s tím nezačal Nevím Proč mne zde opět probíráte, já si s tím nezačal .Mám sto chutí odejít.
Guest StibTo Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 ha ha ha :D to už tady také bylo ..... nevyhrožuj zas odejdeš, promažeš si profil, omínusuješ všechno co ti přijde pod ruku a po nějaké době se vrátíš tiše zpět ... trapné a stokrát použité
Aluška Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 Nezačal, jo?? Nikdo by tě neprobíral, kdyby ses do toho nenavezl sám, nemusel si do tohoto vlákna nic psát a fňukat. Těch 100 chutí odejít už si měl mockrát, co? Ale všichni víme, že to nedokážeš a stejně se vrátíš. Max. budeš zase pár dnů či tejdnů trucovat a pak to zase vypukne...Nemysli si, že když se nepřihlásíš, že nikdo neví, že sem lezeš tajně. Zahrkej si trochu s hlavou a hlavně už nech toho EDITOVÁNÍ a MAZÁNÍ svých příspěvků, to je to, co mi pije krev nejvíc.
John Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 Nevím co se tu zas reší.... ChouLu normálně pomohl a Feelly mu jen chtěl poděkovat...
Aluška Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 Právě, že to mělo být jen normální poděkování a basta, jenže komisar se cejtí nedoceněnej, bohužel mu každej nelíbá ruky a neklaní se k nohám, tak má z toho nějakej komplex
Feelly Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 Taky to nechapu... cokoliv se sem napise se vyhroti .. Jak John psal chtel jsem mu jen podekovat.. urcite jsem nechtel srazit jiny jako je Servisnam atd... Takze ... budte tak lasky plny a vy.... se na to trapny hadani o nicem tady zalozte si svoje vlakno "Drby a hadky" a uzivejte....
Guest StibTo Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 Feelly sorry no ale když si tady někdo hojí ego že má "taky zlatý ruce" a potřebuje poplácat po zádech ... asi se k tomu pak hodí jakékoliv vlákno. Bohužel. Ta hlavní pointa a sice že ChouLu "umí" snad zastíněna nebyla
Guest Scratch Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 vcera jsem si rikal, ze by se mi po mem komentu hodil printscreen, jako kdybych to presne ocekaval. Ale neudelal jsem ho, nevim ani proc, mozna jsem doufal, ze kdyz nekdo nekomu kaze o inteligenci a zavisti, tak se preci bude umet chovat tak jak kaze. Bohuzel opet nezklamal Kdysi jsem se seznamil s OK406 - prijel si pro drzak na MT Nokia, ktery jsem dostal od Pe.Tr, a byl v pohode, a bavili jsme se i o nejakym tehda mozna komisari (nevim kolik uz mel nicku) a jak ho kluci vyloucili, protoze promazal par prispevku atd.... v tu dobu mi ho bylo i lito, ze jsem se i vedeni ptal, zda by nemohli ten krok znovu zvazit..... po tom prispevku c. 9 vim, ze uz bych to nikdy neudelal.....
Guest Scratch Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 (upraveno) Taky to nechapu... cokoliv se sem napise se vyhroti .. Jak John psal chtel jsem mu jen podekovat.. urcite jsem nechtel srazit jiny jako je Servisnam atd... Takze ... budte tak lasky plny a vy.... se na to trapny hadani o nicem tady zalozte si svoje vlakno "Drby a hadky" a uzivejte.... tak priste se to da napsat taky pres SZ nebo do vlakna o aute. Nebo si snad myslis, ze je normalni tady zakladat neustale vlakna podekovani tomu a tomu a tomu? Me Dzavel vyzvedl plechy, Almanil mi je priveze, x krat mi pomohl s prevozem Pe.Tr, Milan+ mi pomohl x krat radou i ciny, Charlie1, Radek Hurvajz, Peta, Minimaxa, Prema, Vriskot, RadkaS. a spousta dalsich klubaku, ktery ani neznas a na ktere jsem si hned nevzpomenul a timto se jim omlouvam, a myslis, ze na vse mam zakladat dekovaci vlakna? Ano, stacilo by jedno vlakno a venovat ho vsem a tam si navzajem muzeme podekovat. Nebo si zalozit vlakno o aute a tam vlozit ze mas novy sedacky a ze ti ChouLu desne pomohl. Servisman se trosku srazil sam. Ja to asi zacal s tim, ze tu neco smrdi.... ale s usmevackem, a odpoved c.9 (cituji: JJ zenska inteligence, nebo zavist), pro pripad ze by doslo k editaci, byla krajne nemistna a rekl bych az nevhodne urazejici. Takze se Alusce vubec nedivim jak reagovala. No a o uprave pripsevku je to snad jasne. Urciti jedinci by meli dostat zakaz uprav, ale to jsme zase u zakazu a to preci nechceme edit: moje mala Valca dela taky bububububu, akorat ma hlavu pod zaclonou a vzdy vyleze a desne ji to bavi. Pripomina mit o urcitou paralelu, akorat ji bude rok a pul Upraveno 3. květen 2015 uživatelem Scratch
Feelly Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 StibTo - v pohodě ja to nemyslel na vás ty normalní, ale právě na servismana spíš...Jak jsem psal, je tu určitě spousta šikovných jedincu, ja jsem zde ChouLaka vyzdvihl proto, protože opravdu umí a najde si čas, děla za hubičku a je šikovnej, pokud bych to dal do svého témata, tak mě tam moc lidí nechodí, malo kdo si toho všimne, pokud to Scratchovi vadí, omlouvám se. Ostatně, nemyslím tu nic ve zlém, na to mě snad dostatečně znáte, že ja se spíš hádkam vyhybám ....
elton Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 Koukám, že jste schopni se pohádat i o tom, že někdo někomu poděkuje za dobře odvedenou práci. To aby se tady jeden bál založit nějaké vlákno :bojim A pak se člověk může divit, že je tu celkem mrtvo. Styďte se.
Almanil Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 Souhlas s eltonem, takhle by to chtělo moderování, podle jiných fór, tedy žádné OT, ale zoo e by tady bylo už úplně mrtvo.
oddie Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 JÁ dělal za hubičku čili skoro zadarmo. Jo, to je fakt skvělý způsob, nejdřív dělat haura a zkazit si ceny, a následně to pak všem ufňukaně vyčítat a zkazit si i vztahy...
punkac Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 tak priste se to da napsat taky pres SZ nebo do vlakna o aute. Nebo si snad myslis, ze je normalni tady zakladat neustale vlakna podekovani tomu a tomu a tomu? Me Dzavel vyzvedl plechy, Almanil mi je priveze, x krat mi pomohl s prevozem Pe.Tr, Milan+ mi pomohl x krat radou i ciny, Charlie1, Radek Hurvajz, Peta, Minimaxa, Prema, Vriskot, RadkaS. a spousta dalsich klubaku, ktery ani neznas a na ktere jsem si hned nevzpomenul a timto se jim omlouvam, NEOMLOUVEJ se sketo a dopiš mě! :D Jinak právě jedna z funkcí fora je blokace SZ od lidí, kteří si nevidí na špičku jazyka
Guest Scratch Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 (upraveno) Eltone spatne jsi to pochopil. At si podekuje verejne. To ho jenom chvali. Spis je to o tom ze se nekomu dekuje a druhej si o diky rekne. To je divny ne? Za druhe navrh na vytvoreni vlakna s nazvem treba Dekuji klubakovi za pomoc.... by bylo podle me taky sledovane. A ze si to precte holt mene lidi? A co jako. Tak jako kvuli tomu ze si to precte malo lidi bidem vsechno troubit do pokecu? To tu potom to trideni nemusi vubec byt. , ale nad tim vlaknem klubak pomohl klubakovi fakt uvazuju Kubo: no vidis. Ty jsi typickej pripad Upraveno 3. květen 2015 uživatelem Scratch
Béďa Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 Poslední dobou mi zůstává nad některými vlákny opravdu rozum stát, je to fakt nutný se ve vlákně jako je toto dohadovat? Vždyť to je úplně zbytečný! Jinak nápad s vláknem "Klubák pomohl klubákovi" se mi líbí, to klidně uděláme.
Laďa Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 A ten tvuj koment jestli smrdi zenska inteligence nebo zavist.... tak ten necham bez povsimnuti, neb bych na to odpovedel neco, po cem by se servisman mohl urazit a zase vsechno bud smazat nebo zase ukrivdene plakat. Tak už se stalo - servisman byl smazán nebo vymazán
Medvěd Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 Se Servismanem (dříve Komisařem, Honzou 406 a jánevímčímvšímještě) jsem musel řešit problém promazání a následnou ztrátu kontextu mnoha set příspěvků. Byl za to (po dohodě celého tehdejšího vedení) vyloučen z fóra a po naléhání některých jihočechů (že - OK 406?) byl tehdy vzat NA MILOST s tím, že DOPUSTÍ-LI SE JEŠTĚ JEDNOU !!! NEČEHO PODOBNÉHO, nebude již možná cesta zpět. Je to už mnoho let, ale osobně si přeji, aby současné vedení dále postupovalo ve stejném duchu
Guest StibTo Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 Je to tak. Člen "servisman" si požádal o vymazání účtu a bylo mu vyhověno. Vzpomínejme...
Recommended Posts