Sniper17 Odesláno 2. květen 2015 Odesláno 2. květen 2015 Zdarec všem mám dotaz ohledně instalace Blowoff ventilu do Peugeota 306 1.9td,muže to napáchat nějaké nekalosti ? někdo tvrdí že ne někdo že zničím turbo atd....... tak jsem z toho trochu jelen předem díkes za info a pěkný den přeji Citovat
Landys75 Odesláno 2. květen 2015 Odesláno 2. květen 2015 (upraveno) A k čemu to tam chceš dávat? Na diesel úplná zbytečnost, akorát ti to sníží výkon a motoru to taky neprospívá. Blowoff má význam jen na turbo-benzín, jinak je to zbytečnost Na dieslu totiž není škrtící klapka jako u benzínu a nepotřebuješ tudíž při přeřazení "odfukovat" přebytečný tlak mezi turbem a klapkou Upraveno 2. květen 2015 uživatelem Landys75 Citovat
Jeny Odesláno 2. květen 2015 Odesláno 2. květen 2015 nech si raději udělat blowjob, to bude mít alespoň nějakej smysl Citovat
Sniper17 Odesláno 3. květen 2015 Autor Odesláno 3. květen 2015 Tak jsem si nechal udělat tu druhou variantu a ejhle je to vážně lepší ne byl to jen dotaz a davat ho nebudu jen mě to zajímalo ale díky za info Citovat
straki007 Odesláno 4. květen 2015 Odesláno 4. květen 2015 Tak jsem si nechal udělat tu druhou variantu a ejhle je to vážně lepší ne byl to jen dotaz a davat ho nebudu jen mě to zajímalo ale díky za info A odfukoval jsi u toho jako BO ventil ??? Citovat
Háček Odesláno 5. květen 2015 Odesláno 5. květen 2015 :DD .. tenhle blowjob ventil je nakej rozšiřenej, já už blowjob neměl dlouho ... a nak mi to nechybí .. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.