Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Vedel by niekto doporučiť typ na kľudnú letnú dovolenku s možnosťou rybolovu, cyklistiky, turistiky, kúpania a pod. na Slovensku, Morave alebo v Čechách? Najlepšie nejaké tiché miesto, kde je voľný prístup k vode, ohraničené súkromné pozemky nesiahajú až niekoľko metrov do vody a dá sa chytiť nejaká ryba. Proste miesto, kde nehulákajú ožratí výrastkovia a tri metre popred udicu sa nepreháňa banda netolerantných, roztopašných ľudí na člnoch. Ak niečo také ešte existuje. Pre dvomi rokmi sme boli na Vranovskej priehrade a bolo mi z toho na :blicismajlik . Vďaka za odporúčania ale veľa ich asi nebude. Možno nejaký súkromný lovný revír. Rozmýšľame aj o rybačke v Chorvátsku alebo Slovinsku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud by si chtěl do Jižních Čech, tak v okolí Týna nad Vltavou (soutok Vltavy s Lužnicí) si můžeš zarybařit. Lze i nad Hněvkovickou přehradu k Purkarci. Míst k rybaření je zde dost !!! Stačí si jen vybrat a nahodit udičku ;) .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ubytování se dá najít nejen na internetu podle místa, ale mohu se Ti zeptat. Zaleží, kde budeš chtít chytat. Lze i popojízdět autem a mokud by si měl ,,loď", tak můžež i z ní chytat.

A že berou a jsou u nás ryby, tak o tom jsem psal v tomto příspěvku :super . Je to delší čas, ale ryby berou. Záleží, na co chytáš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ďakujem za ochotu.Mne sa to páči (kemp,Hluboká,...),uvidím ako rozhodne  rodinná rada.Starší syn už ísť nechce - má 18 r. a iné záujmy, mladšiemu sa to pozdáva,manželka sa  zatiaľ  vyjadrila neutrálne.Ak to bude aktuálne,ešte sa ozvem.Ešte raz vďaka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rozumím, tak kemp Hluboká, tak to je nejen ,,zámek", ale můžeš autem jet na přehradu Hněvkovice či do Purkarce a nebo jen na Vltavu u Hluboké nad Vltavou. Myslím, že v Purkarci by bylo ubytování a nebo i v Týně nad Vltavou. Máme zde i prodejnu pro rybáře. Ale nevím, zdali jen jednu a nebo dvě.

Pokud by si se rozhodl pro zákoutí v Jižních Čech, tak se ozvi. Jinak jsou zde kvalitní cyklostezsky, pokud by sny měl zájem :super  a ty by si mohl rybařit :D .

To by si měl docela dálku k nám, ale věřím, že by si byl spokojený!

Upraveno uživatelem OK406
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...