Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Lícování dílů po nehodě - Peugeot 206 SW


satin

Recommended Posts

Zdravim, mam svojí 406 ale dnes jsem jel pučenou 206tkou. No co se mi nestalo. Parkuju,kouknu do zrcátka a prostoru dost. Tak couvam,couvam a nevim co jsem dělal, prostě sem koukal po ptákách a né do zrcátek. Tak rychlostí chůze se mi podařilo picnout zeď. :fnuk  Tak jsem se šel podívat co jsme zničil. No naštěstí nic, akorát pidi škrábaneček na tý černý ochraný liště vzadu. Ale všimnul jsem si že mezra mezi karoserií a 5týma dveřma neni na obrou stranách stejná. To mě popadlo dlouhý přemejšlí až doteď jestli to tam už bylo nebo ne. Je vůbec možný že by se to nějak pohlo na levou stranu ? Větší mezera je na pravý straně. Bylo to fakt šněčí rychlostí a vzala to ta lišta,nárazník atd. nic takovýho jenom lišta. Možná že to někdo znáte, je to pěkně debilní přemejšlení. Jezdíte s autem, ničeho divnýho si nevšimnete a pak když se něco stane tak si toho všimnete přitom na to třeba normálně koukáte a nepříde to divný. A to nemluvim jenom o autech. Já si myslim že už to tam bylo, protože už je to pro ten mozek rutina, něco nakoupim otevřu kufr,zavřu a nekoukam na spáry mezy karoserií.

 

Upraven nadpis

Upraveno uživatelem MJSytic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je klidně možný, že se ten plast i při tak malý ráně nějak hnul. Zkoušel jsi s tím nějak hýbat, jestli není něco uvolněnýho?

P.S. chtělo by to lepší nadpis. Tohle je nicneříkající. :papa By Ti to admini mohli taky smáznout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsi me asi spatne pochopil. Plast je ok. Mam na mysli sparu dveri kufru a karoserie. U zadnich svetel. Kufr jde otevirat normalne ale pri zavrenym stavu je videt ze mezeta je na pravy strane vetsi. Dodam foto. Jinak diky za upozorneni s nadpisem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za rady, zejtra zkusim :)  Jinak ještě možná trochu debilní dotaz, ale jak otevřu jenom to okno ? :D Učim se sice poslední rok na mechanika ale nepřišel jsem na to jak se to otvírá, neni to moje auto tak jsem to ani nějak nezkoumal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...