Jump to content

Colin McRae 2

Guest Urbanek Tomas
 Share

Recommended Posts

Guest Urbanek Tomas

Tak co, kolik z Vas ma zmaknutou tuhle hru? A jake zajizdite casy?

Doufam ze prohanite 206 WRC nebo 205 T16 ;) a ze ostatni nechavate daleko za sebou :D

[Editováno 2/4/02 Urbanek Tomas]

Guest Urbanek Tomas

Tak to by bylo Jindro super si ho dat prez net :-). Na koleji to sitove jezdime a je to naprosto super, ale sitovy naroky jsou docela kruty, kdyz je nas napojenejch treba 6 , tak se to strasne cuka :( aje to nehratelny, ale muzem to nekdy zkusit.

Na Colina 3 se taky moc tesim, doufam, ze to jeste budu zvladat hardwarove.

• 5 months later...

Ještě k Colinovy.Máš k tomu volant nebo ho lítáš na klávesnici.Jsem obyč modemář takže vůbec neuvažuju o síti,ale už jste přemejšleli se někde sejít s více PC najednou a rozdat si to? :cool:

Šotolina v pohodě,ale mám problémy na asfaltě.

[Editováno 7/22/02 aulo]

Guest Urbanek Tomas

Zatim ho jezdim na klavesnici, ale vazne uvazuju o koupi nejakyho volantu (ale asi neco levnejsiho)

Po modemu to sitove hrat nejde, to uz jsme meli nekdy i problemy na 10 Mbit, kdyz se nas tam seslo vic nez 7 tak uz to cukalo, ale hodne zalezelo na tom kde je server.

Meli jsme v planu vzit na sraz 2 pocitace a prositovat je, ale Vostikovi by se uz asi nevesel do auticka, skoda, snad nekdy priste. Alespon jsem tam teda vzal svuj pocitac a trochu jsme si zajezdili i na cas, ale po siti by to bylo daleko lepsi :-).

Guest Urbanek Tomas

Jo jeste neco, sem se nekde docetl, ze v Colinovi 3 nebude 206 WRC prej kvuli nejakejm licencim, nevite o tom nekdo neco vic? :(

S počítačem se vytahovat nebudu protože to moje muzeum je opravdu léta páně,ale na sraz jestli bude zájem můžu vzít volant od Microsoftu za sedum litrů s Force Friedbackem.Na Colina je to fakt super. :cool:

Doma už se uvažuje o internetu přes satelit, tak to se pak ozvu určitě. :P

Guest Urbanek Tomas

Aulo s tim volantem by to bylo super, nevim, sice, jestli na sraz mam brat svuj pocitac, ale ten volant urcite vem, Vostik nebo Master_Tom tam pocitac urcite mit budou.

S colinem je taky problem na proxyne, uvnitr v siti se da parit podle libosti, ale ven jsme se nikdy nedostali, coz je skoda

• 6 months later...

Aulo: internet pře satelit Ti asi na hraní her bude k ničemu :-( Jinak i ten Mrvosoftí volant už delší dobu nestojí 7 litrů...a jsou lepší! :-))) Jinak Pcček by nemusel být problém i více.Akorát se mi to nějak nechce vozit mimo severní moravu :-( Ale domluvit se to dá...