Přejít na obsah

Schreek

Super Administrátor
  • Počet příspěvků

    7 681
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Vyhraných dnů

    11

Příspěvky od uživatele Schreek

  1. To sem napsal já ;) Odchází tam právě ten motor, olej rozpustí řemen a motor se potká případně ty rozpuštěné kousky řemenu ucpou půlku motoru a odejde něco ještě před samotným prasknutím řemenu. Tohle vše se klidně stane i ve 40 tis. , to se předvídat nedá. Rozvody jsou zde otázkou desetitisíců a oprava motoru nebude pod 50 tis. Zní to jako strašení, ale znám spoustu lidí co už si tím prošli... Pokud si to chcete nechat, udělejte aspon preventivně rozvody, ten řemen stárne časem nikoliv jen kilometry...  

  2. Před hodinou, Vladimír Válek napsal:

    Děkuju chlapi.

    Nerozumím tomu autu ještě zcela.

    Poslední příspěvek mi mluví z duše. Jenže ono asi ani u nového vozu nejde zamítnout montáž elektonických hlídačů do auta. Já si vybrat nemohl, koupil jsem ojeté auto.

    Sám technik mi sdělil, že vzduch přes filtr klimatizace jde jen při chlazení, což nyní několik měsíců nehrozí.

    A i kdyby tak přeci, žádné pyly a prach venku nepoletují. Tak proč ho měnit na zimu ?

    Jinak co se týká brzdovky, sdělil ten stejný technik, že se to vypouští hlavně proto, aby nezarezly odvzdušňováky v brzdičích.

    Kapalina se měnila před 2 lety a najelo se kolem 19.000 Km. Dle mého, zbytečná investice.

    Proto jsem tyto 2 věci vypustil a ušetřil 2.500 Kč.

    V pneu je stále jak má být, stále stejný tlak. Měřil jsem to. Před 14 dny kontrola s vymazáním chyby tlaku a dnes opět chyba naskočila. Je o pár stupňů tepleji než před 14 dny..

    Moc děkuji za názory, bohužel zda lze vypnout hlášení tlaku v pneu jsem se nedozvěděl. Ale asi nejde. Sorry

    Rychle vyměňte servis jestli Vám tvrdí takové bláboly... Kabinový filtr měním aspoň jednou za rok, protože přes něj jde neustále všechen vzduch co jde do kabiny a v zimě nejvíc vlhkosti, takže dostane zabrat, samozřejmě také záleží, kolik toho auto za rok vůbec najede... Brzdovka má nějaký předepsaný interval a má to svá opodstatnění hlavně z hlediska bezpečnosti, v autě vozím rodinu a na tom rozhodně šetřit nehodlám.  Hlídání tlaku je v zásadě spolehlivá věc a určitého roku povinná proto ji nelze jentak vypnout, pokud furt něco hlásí, hledal bych důvod, bude něco špatně. 

    Obecně jste si vybral vůz s velice problémovým motorem a jestli je pro Vás 7500 za servisní prohlídku hodně, tak to spíš prodejte, protože tenhle motor umí spolykat násobně vyšší investice aby se jen dožil 100 tis. km

  3. @P607Olda Si to špatně pochopil, ty si neměl 11 měsíců nezaplaceno, platíš si stále vzorně každý rok. Jen sis jeden rok místo prodloužení starého členství, koupil členství nové(paralelní s tím  původním). Nikdo Ti nic nevyčítal, ani nevytýkal jen si se zeptal proč se Ti zkrátila doba členství a my se Ti to snažili vysvětlit, že to bylo právě z tohoto důvodu. Není to závada, jen to prostě jinak v systému nastavit nelze a když to člověk udělá špatně, tak bohužel přijde nějaký ten čas členství... Nicméně měl jsem za to, že jsme si to už vysvětlili, kde a jak vznikla chyba, datum jsem Ti posunul a vše je v pořádku... :myslim

  4. Dá se naklikat co kdo chce, není to špatně, jsou lidi, kteří si dříve chtěli zaplatit členství i vícekrát ;)  Jinak jsi na omylu, členství si samozřejmě platím, takže přesně vím, co se kam kliká :super

    Co ze systému chodí jsem bohužel schopen ovlivnit jen pramálo, musíme si vystačit s tím co máme, co je pro Tebe možná banální změna, není v systému úplně jednoduché změnit. Ano mít po ruce profesionálního programátora, tak by to asi nebyl problém, ale dobrovolníci se moc nehlásí ;) 

    ANO, objeví se objednávka, u té si vybereš jak jí zaplatíš a na konci toho procesu Ti to napíše údaje pro platbu nebo Tě to přesměruje na platební portál. Stačí se držet toho co ten systém píše... 

  5. @P607Olda 

    Pro vysvětlení:

    Tuto objednávku sis vytvořil znovu ty sám, ale už si ji nezaplatil, ta povinnost tam není, tak je to i celkem fuk. Informace u objednávky, že je "Po splatnosti" znamená, že nikdy nebyla uhrazena.

    13. prosinec 2019
    Objednávka #4367 · Zobrazit podrobnosti

    Po splatnosti 300 Kč

    Řádné členství na rok

    Množství: 1

    Cena za 1 ks: 300 Kč

     

    -------------------------------------------------------------------------------------------

    Objednávka paralelního členství, kterou sis sám vytvořil a následně zaplatil a tím sis zkrátil členství o měsíc. Takže žádné zmatky.

    12. prosinec 2019
    Objednávka #4360 · Zobrazit podrobnosti

    Uhrazená 300 Kč

    Řádné členství na rok

    Množství: 1

    Cena za 1 ks: 300 Kč

    -----------------------------------------------------------------------------------------

    TOTO je automatická objednávka, kterou Ti vytvořil a poslal náš systém a kterou si nezaplatil. Kdyby si ji normálně zaplatil jako každý rok, tak by vše fungovalo jako léta před tím, ale možná si se proklikal někam, kam jsi nechtěl a bylo to.

    12. prosinec 2019
    Objednávka #4358 · Zobrazit podrobnosti

    Po splatnosti 300 Kč

    Obnovení: Řádné členství na rok

    Množství: 1

    Cena za 1 ks: 300 Kč

  6. před 4 hodinami, Pe.Tr napsal:

    když už jsme u toho . v tom eshopu ad členství , nedari se mi dohledat kdy vlastne jsem clenstvi kupoval resp vubec netusim kdy mi konci.

    vidim tam 22. brezna , ale neni tam rok a asi teda jsem na tento rok neplatil nebo nevim, (vim ze nekdy tojsem to daval Weri na sraze ale to uz taky bude pravek )jestli predem chodi fa tak pri zaspamovavani peugeoti email schranky to proste asi zapadne. 

     

    jo a kdyz date tisk faktury vyskoci tam hlavicka peu klubu s Kličanskou adresou....

    Eshop - Správa nákupů - nebo https://www.peugeot-club.com/clients/purchases/  Tam vidíš komplet zakoupení i platnost

     

    před 2 hodinami, P607Olda napsal:

    Ano, prosím nastavit to na začátek ledna, tak se mi to nejlíp pamatovalo od začátku, kdy ještě nechodily maily s upozorněním. Platit budu koncem roku.

    (Jsem stará škola, papírový notes, tlačítkový telefon...)

    Opraveno, nastaveno na 12.1.2025, lze si to zkontrolovat zde https://www.peugeot-club.com/clients/purchases/  

    Všichni jsme jen lidi a je to o tom, jak se dokážeme dohodnout, když to systém umožňuje, rád pomohu ke spokojenosti :super

     

  7. před 9 hodinami, P607Olda napsal:

    Editoval jsem ještě dotaz

    PS: to jsem si koupil nové členství ještě během starého? A měl dvě najednou? Přesun datumu z ledna na 12. prosinec nastal už v roku 2017.

    Ano přesně k tomuhle došlo, v roce 2019 sis během stávajícího členství koupil paralelně druhé. K přesunu datumu v roce 2017 nedošlo, jak jsem psal, faktura se generuje měsíc před a je měsíc na její zaplacení. Tím že Ti přišla už 12. prosince ale nesnížila délku Tvého členství, to platilo dále do 12. ledna, jen ta faktura prostě chodí s měsíčním předstihem.

     

    Jinak pokud Ti můj předchozí tón přišel nějak urážlivý, tak se omlouvám, rozhodně jsem to tak nemyslel, pouze jsem chtěl vysvětlit, kde vznikla chyba a že pokud budeš chtít, tak ji jednoduše napravím. Mám to tedy přenastavit na 12. ledna? 

  8. Je to jednoduché, faktura přijde měsíc před koncem členství a ať se zaplatí kdykoliv, tak se počítá původní datum členství. V případě Oldy, tak ten má stále členství do 12. prosince. U něj nastala jen jediná změna a to v roce 2019 kdy místo aby obnovil původní členství, tak si jej zakoupil znovu a tím se přerušila návaznost a proto se mu posunula platnost. Nicméně pokud je to pro @P607Olda nějak důležité mohu mu to datum posunout na to původní v lednu, stačí mi napsat a zařídím to...

×
×
  • Vytvořit...