Přejít na obsah

Jazzinek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

O uživateli Jazzinek

  • Datum narození 3. duben

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot Traveller
  • Rok výroby
    2018

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Křetice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Jazzinek's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

2

Popularita

  1. Zdravím, máte někdo zkušenost s geometrií na PT? Někde jsem se dozvěděl, že by měla být dělaná při zatížení vozidla. Údajně na to existují nějaké stahováky které zatížení nasimulují, ale u nás v Peugeotu nic takového nemají. Už mi dělali 2x geošku, ale stále se mi sjíždějí vnitřní strany pneu.
  2. Jazzinek

    Hádanka

    Jak to dopadlo?
  3. Začala mi kapat převodovka. Byl jsem v servisu a prý je to "nějaký přepouštěcí ventil při řazení zpátečky". Potřeba vyměnit celý mechanismus řazení až k řadicí páce. Máte někdo podobnou zkušenost?
  4. Mám to podobně s Android Auto, ale neřekl bych že to je nerovnostma. Spíše nedokonalý SW.
  5. Tak to je masakr ....
  6. Zdravím, jsem vlastníkem Travellera cca 1/2 roku (najeto 80 tis. km) a již jsem byl 3x v servisu. Chtěl bych udělat takovou anketku - jak to máte vy ostatní s poruchovostí? Mohli byste sem prosím napsat tři údaje - jak dlouho auto máte / kolik má najeto / kolik jste řešili problémů? Díky.
  7. Jazzinek

    Automat na semaforu

    Jezdím s automaty již skoro 20 let (odhaduji to na nějakých 750 tis. km celkem) a s kopce běžně vyřazuji na N. Nikdy jsem neměl žádný problém.
  8. Jazzinek

    Pridane tazne zarizeni

    Také se vám odpojí couvací kamera když máte připojený přívěs?
  9. Zdravím, chci se zeptat na dvě věci. Vypínání rádia při vypnutí zapalování. Jakmile chcípnu motor - rádio se vypne. Ford to má vychytané, že se vypíná až s otevřením dveří. Irituje mě to hlavně když čekám v autě a nechci mít nastartováno, ale zároveň nechci přerušit informace jdoucí z audia. Zapnutí audia vždy na zdroji rádia. Poslouchám hudbu ze zdroje BT jakmile vypnu motor, vypne se audio a při opětovném zapnutí audia naskočí opět zdroj rádia. Opět Ford má vychytané, že si audio pamatuje z jakého zdroje přehrávalo hudbu. Tyto dvě věci (krom dalších) mi děsně lezou na nervy. Nemáte to někdo nějak pořešené?
  10. Když jezdím po městě tak asi ani po 20 km. Mimo město záleží jak moc jedu do kopce, ale třeba tak po 15-20 km.
  11. Zdravím. Jakou kdo máte zkušenost se zahříváním motoru? Koupil jsem PT v listopadu a byl překvapen jak pomalu se motor zahřeje na provozní teplotu. Nechal jsem tedy za 9 tis. vyměnit termostat, ale ani po výměně se to o moc (možná vůbec) nezlepšilo. Na topení si ztěžovat nemohu. Auto začne topit celkem standardně, ale ručičce teploty se nahoru prosně nechce. U Forda to šlo daleko rychleji. Mám 2.0 110 kW.
  12. Možná hloupý dotaz, ale přeci ho položím. Je k něčemu dobré mít rádio připojené k internetu, krom (jak jsem se výše dočetl) aktualizace FW a map? Nabízí to nějaké výhody? Zatím jsem na to nepřišel. Díky za odpověďi.
×
×
  • Vytvořit...