Přejít na obsah

Keating

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

O uživateli Keating

  • Datum narození 1.1.1996

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 308
  • Rok výroby
    2015

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Praha 9
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Keating's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Keating

    Peugeot 308 t9

    Diky hosi za rady. No, uvidím. Pokud to proste nepůjde, tak budu muset to nechat byt jak to je
  2. Ahoj, Potřeboval bych poradit, jak sundat plastovou část kolem větrací komory. Zkoušel jsem to odcvaknout, ale podařilo se mi jen kousek vlevo i vpravo, ale ne celý obvod - nerad bych bych, kdyby to prasklo. Pokud byste někdo věděl, nebo jestli už náhodou někdo z vas to někdy taky sundaval, tak bych uvítal každou radu. Nejradši bych se na to vykašlal, ale vypadl mi takový kovový držaček, který má vliv na posunovaní nahoru a dolu těch plastových mříží, který vodí teplo. Zasílam v příloze foto, pro upřesnění. Díky moc a zatím zdar.
  3. Keating

    Problém s ADBlue

    Ahoj, no, ono to není 20tis km ale 200tis km. Cca 6let je v provozu, což znamená, ze když si to spočítaš, tak to vychází 33tis na rok. Myslíš, ze to je málo? ono to na fotce nejde moc vidět, ale je tam 200**1km, ale tak nezlobit bych se, kdybych měl 20tis km nájezd
  4. Keating

    Problém s ADBlue

    Dnes jsem ještě pro jistotu dolil 10litru, zda opravdu není málo adblue a stále nic. No, mohl bych na tebe dostat nějaký kontakt?
  5. Keating

    Problém s ADBlue

    Peugeot 308 sw II 2014 1.6 88kw bluhdi Ahoj všichni, potřeboval bych od Vás poradit s jedním problémem. Abych tedy upřesnil o jaký problém se jedna, tak je to tak cca 2-3 dny zpět, co se mi po cestě rozsvítila chyba motoru (závada motoru, nechte opravit) a hned cca 3-5 minut mi na to vyskočila další chyba: závada antiemis. Systém. + service. Tak jsem jel k známému, který je automechanik. Ten to vymazal a říkal, ze to asi nejspíš je tím, ze tam chybí adblue, tak jsem si říkal. Okey, tak pojedu na benzínku koupím 5l adblue naliju a pohoda. No, když jsem to tak udělal, tak jsem to nechal chvilku stát, aby to proste ten systém poznal, ze tam něco má. Když jsem teda už odjížděl, tak asi po 5km se mi to zase zbláznilo. Zase chyba motoru + antiemis. Systém + service. ( všechno svítit oranžové) jen když mi vyskočí vždy po nastartování chyba motoru, tak je to červený a pak na palubce mi to svítí oranžové. Četl jsem už nějaký fora atd a co jsem se dočetl, tak většina lidi psalo, ze je to ta nadrzka za 20k. No, ale zase si rikam, ze všem to píše, ze mají dojezt třeba 1500km nebo i min, ale mne nic takovýho nepise palubka. Jen vyskočí to, co jsem psal nahoře. kdyz jsem Koukal, co vyskočili na diagnostice, tak jsem tam viděl nějaký nízký tlak, ale nevím v čem. To jsem se neptal, protože jsme mysleli, ze to bude jen tím adblue, ze tam chybí. Tak bych Vás chtěl poprosit o radu, zda byste o tom nevěděli víc nebo jestli už tohle někdo z Vás taky neřešil. Dekuji Vám případně za všechny rady.
  6. Děkuji Vám zatím za odpovědi. Jsem z toho špatnej... s autem jsem spokojen, dávám mu vše, co potřebuje a teď mě zlobí. Ps: četl jsem si tady par příspěvku ohledně této chyby. Většina lidi píše, ze jim to začne blikat atd. Mne zarazí, ze proste u mě to jen svítí. Zkusím ještě dnes dolit 10l adblue, aby to bylo plný a uvidím.. Ještě jsem četl, ze by to mělo mít nádobku na fap, tak o tom jsem třeba vůbec nevěděl... myslíte, ze kdyby chyběli aditiva v fap, ze to bude taky takhle svítit? diky a zatím.
  7. Peugeot 308 sw II 2014 1.6 88kw bluhdi Ahoj všichni, potřeboval bych od Vás poradit s jedním problémem. Abych tedy upřesnil o jaký problém se jedna, tak je to tak cca 2-3 dny zpět, co se mi po cestě rozsvítila chyba motoru (závada motoru, nechte opravit) a hned cca 3-5 minut mi na to vyskočila další chyba: závada antiemis. Systém. + service. Tak jsem jel k známému, který je automechanik. Ten to vymazal a říkal, ze to asi nejspíš je tím, ze tam chybí adblue, tak jsem si říkal. Okey, tak pojedu na benzínku koupím 5l adblue naliju a pohoda. No, když jsem to tak udělal, tak jsem to nechal chvilku stát, aby to proste ten systém poznal, ze tam něco má. Když jsem teda už odjížděl, tak asi po 5km se mi to zase zbláznilo. Zase chyba motoru + antiemis. Systém + service. ( všechno svítit oranžové) jen když mi vyskočí vždy po nastartování chyba motoru, tak je to červený a pak na palubce mi to svítí oranžové. Četl jsem už nějaký fora atd a co jsem se dočetl, tak většina lidi psalo, ze je to ta nadrzka za 20k. No, ale zase si rikam, ze všem to píše, ze mají dojezt třeba 1500km nebo i min, ale mne nic takovýho nepise palubka. Jen vyskočí to, co jsem psal nahoře. kdyz jsem Koukal, co vyskočili na diagnostice, tak jsem tam viděl nějaký nízký tlak, ale nevím v čem. To jsem se neptal, protože jsme mysleli, ze to bude jen tím adblue, ze tam chybí. Tak bych Vás chtěl poprosit o radu, zda byste o tom nevěděli víc nebo jestli už tohle někdo z Vás taky neřešil. Dekuji Vám případně za všechny rady.
×
×
  • Vytvořit...