Přejít na obsah

tatinek2

Nováček
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele tatinek2

  1. tatinek2

    Startování

    On dálkový start je jen navíc. Mám to hlavně na dálkové zamykání/odemykání, často mi chodí zaměstnanec do auta a nemusím mu dávat klíče, z domova mám kontrolu jestli je auto zamčené, můžu zavřít okna a při nepovoleném otevření mi to také ohlásí. k tomu mám přes GPS knihu jízd a nemusím jí psát. Přesnou, i s adresama, automaticky to podle mapy najde číslo popisné.
  2. tatinek2

    Startování

    Jak už jsem psal, já nezapomínám, chtěl jsem to jen jako pojistku.
  3. tatinek2

    Startování

    Nezapomínám, chtěl bych to vyřešil, jen jako pojistku.
  4. tatinek2

    Startování

    Stalo se mi to hned na začátku jednou. Při zatažené ručce, 2x cukne a chcípne. Naučil jsem se - zastavím, zatáhnu ručku, vyřadím, pustím spojku a vypnu zapalování. A na ráno připraveno.
  5. tatinek2

    Startování

    Asi si koupím příští auto automat, ale v mé konfiguraci ho nedělají Ale teď mi jde o to, jestli nemá někdo zkušenost, jestli se nedá přes jednotku zablokovat start pouze s neutrálem(jestli to tedy jednotka pozná, že mám neutrál)
  6. tatinek2

    Startování

    Xmarton
  7. tatinek2

    Startování

    Mám to přes aplikaci.
  8. tatinek2

    Startování

    Tak to má super. Já musím kontrolovat, že odcházím z auta s vyřazenou rychlostí.
  9. tatinek2

    Startování

    To máš na Peugeot Expert 2019? Od jaké firmy?
  10. Ahoj. Mám asi hloupej dotaz, ale je možnost zablokovat startování tak, aby šlo startovat pouze s neutrálem. Mám v autě vzdálené startování a musím neustále hlídat jestli mám vyřazenou rychlost. Peugeot Expert 2019
  11. Mám mého nového Experta teprve necelé 3 měsíce a zjistil jsem, že když venku stoupne teplota cca nad 30-35 stupňů, klesne mi teplota vody z 4 čárek na 3. Při venkovní teplotě do 30 stupňů je teplota normální. Je to normální? Ochlazuje se auto schválně a preventivně, aby se v případě např. kolony nepřehřívalo?
  12. tatinek2

    Kryt motoru

    Nevěděl jsem, že tu můžu dávat odkazy na jiné stránky. Koupeno na https://www.citroeny.eu/spacetourer-1/ochranny-plechovy-kryt-pod-motor-pro-citroen-jumpy-spacetourer-a-peugeot-expert-traveller-9809645280.html (teď koukám a cena šla nahoru, já dával 4700 kč a teď už chtěj 5500 kč) do 3 dnů byl doma. Bohužel fotky z montáže nemám, ale stačí sundat plast pod chladičem a nasadit kryt, dát plast zpátky a utáhnout. Ideální je auto zvednout, ale dělal jsem to na zemi a taky to šlo.
  13. tatinek2

    Kryt motoru

    Dnes jsem ho namontoval. Práce na cca 30 minut. Sedí přesně, není k tomu nic dalšího potřeba. (Peugeot Expert, manuál)
  14. Zdravím všechny. Dokupoval někdo kryt pod motor? Je takový nechráněný, ale na netu jsem našel jen kovový za cca 5000 kč. Nevíte někdo o plastovém, má s tím někdo zkušenost? edit: vyřešeno
  15. Ahoj. Jsem nový uživatel Experta 2.0 HDI Polocombi 90 kW, r.v. 2019. Zjistil jsem, že po uzamknutí když podržím tlačítko DO se mi uzavřou okna. Jde to i obráceně? Aby se mi okna otevřeli? V létě by to bylo super.
×
×
  • Vytvořit...