Přejít na obsah

RomanChodil

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

O uživateli RomanChodil

  • Datum narození 22. březen

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Velký ujezd
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

RomanChodil's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

1

Popularita

  1. Zkusím repas startéru a poohlédnu se po nějakém špatném těsnění. Diky za rady, jen jsem chtěl vědět jestli se to už někomu nestalo.
  2. Auto nechávám zaparkované na parkovišti tím to není, ale když prší motor se zatočí, chytne a v tu chvíli jakoby se zasekl a zhasne.... poprvé se mi to stalo když jsem v dešti vyjel a zastavil na benzínce s té už jsem jel na lano.
  3. Zdravím peugeoťáky, bohužel mám celkem zvláštní problém s autem, při vlhkém počasí vůz nechce nastartovat... Nevíte co by s tím mohlo být nebo nemá někdo s tímto zkušenost ? Nejspíš bude špatný startér konkrétně volnobězka, ale neleze mi do hlavy proč to dělá jenom když prší a je dost vlhko. Díky za rady.
  4. Díky moc za rady pánové auto už je opravené sehnal jsem čidlo za pár korun a přes známého jsem si domluvil servis v Artcomu. Tady mi přehráli ŘJ a auto už jezdí normálně Celá záležitost stála ani ne tisícovku.
  5. Díky moc za rady. Zatím sháním čidla. Příčina na 90 % je chipovaná ŘJ. Ještě je možnost že je tam moc velké napětí a nějaký drát je špatný. Až seženu čidlo a auto pojede dám to na osciloskop a zkontroluju dráty apod. Jestli nic nepomůže tak už může pomoct jen nový soft do ŘJ. Uvidíme dám vám vědět jak to dopadlo ještě jednou děkuju za pomoc.
  6. Koupil jsem to od nějaký Gockerta z Oder dejte si pozor. Zatím jsem to nevyřešil sháním čidlo tlaku za rozumné peníze nevíte někdo o nějakém obchodu klidně i s ND... díky moc.
  7. Díky moc za rady. Auto jsem samozřejmě vrátit chtěl ale teď už bývalý majitel mi řekl že auto si mám strčit za klobouk a že mi peníze nevrátí.... To mě taky napadlo jenže taková oprava je nereálná. Asi mi nezbývá nic jiného než to hodit do servisu Peugeotu ale mám strach že stejně na nic nepřijdou a budou chtit X tisíc za nic.
  8. Zdravím vás, před týdnem jsou zakoupil peugeot 307 hdi 2.0, auto jezdilo jako nové ovšem asi po pěti dnes se z ničeho nic stalo že auto přestalo táhnout. Po sešlápnutí plynu se vlastně nic neděje a motor je rád když to vytáhne na 2000 otáček a auto jede aspoň 70 km/h. V servise jsme zjistili že vstřikování si dělá co chce a to kvůli spálenému čidlu tlaku po koupení nového čidla auto začalo jezdit opět normálně ovšem při otáčkách 3000 a více začal syčet výfuk. A po nedlouhé době auto opět přestalo táhnout a čidlo spálila řídící jednotka. Podruhé mi v servise řekli že auto je tkzv. na chipované a ŘJ neukazuje žádné chyby a nejspíš je přeinstalovaný software. Protože na diagnostice ŘJ neukazuje žádné chyby i když jsou zjevné. Zajímavé je že auto startuje perfektně, když se nastartuje a sešlápl plyn auto při vysokých otáčkách zdechne. Ale potom co se spálilo druhé čidlo po nastartování a sešlápnutí plynu motor vytočí a nezdechne, jenže pořád netáhne a nedokáže utáhnout víc jak 2000 otáček. Vážně si už nevím rady. Otázka zní.... co s tím teď dělat ? Auto vrátit nejde a utrácet za čidla se mi opravdu nechce. Nesetkal se již někdo s tímto problémem? A nebo nevíte jak ho vyřešit ? Díky za rady.
×
×
  • Vytvořit...