Přejít na obsah

Duvel2

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

O uživateli Duvel2

  • Datum narození 23.7.1980

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 5008

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Liberec 14
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Duvel2's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

6

Popularita

  1. Duvel2

    2. USB port pro 5008 SUV

    Ma nekdo zkusenist s timto zarizenim? https://m.alza.cz/adapter-pro-apple-carplay-d6467814.htm?kampan=adw3_audio-video_pla_all_audio-video-css_do-auta_fm-transmittery_m_1003754__PIO905f&gclid=Cj0KCQjws4aKBhDPARIsAIWH0JUEEFuupArjPugugYBAEYSe9gFBEhreB93nu9X7fXKtcC7cgiGNHSMaAo4nEALw_wcB diky za info
  2. Ahoj, zkousel prosim nekdo koupit tento kabel a zapojit ho do radia? Dle zahranicnich webu by se melo dat zprovoznit druhe USB. Na jednotce co mam v aute Bosch PSA RCC A1 je jeden volny modry konektor. A co jsem hledal tak by to melo byt druhe usb. Zda se mi to az moc jednoduche si koupit druhy kabel aby to fungovalo. Diky za vase postrehy a poznatky
  3. Ahoj, uvazoval nekdo nad tim dat nizsi pruziny a sportovni vyfuk na 5008 mpv? Ma s tim nekdo zkusenost? Hledam na netu a nasel jsem jen pruziny od firmy Eibach minus 30 a 35 mm, ale vyfuk zadny.
  4. Tak nakonec jsem to vyresil takhle. Zapustil jsem cast rezervy do leve prihradky pod podlahu, privazal gumycukama a udelal z preklizky polovicni dekl (puvodni levy jsem vymontoval), aby se nepropadala podlaha. Za me to je lepsi nez vozit nalezato v kufru.
  5. Aha, skoda, mohlo se tam kolo krasne schovat. Takze nezbyva nez vozit v kufru
  6. Pricka tam je, ale podle me jen kvuli te treti rade sedadel kdyby si je tam nekdo chtel dat. Jinou funkci tam asi nema. Pokud by to tak bylo premyslim ze bych ji sikovne vzal flexou a pak by se tam krasne vesla. Nema s tim nekdo zkusenost? Dost by se tim vyresilo.
  7. Duvel2

    Problém s ADBlue

    Ahoj, mám podobný problém. Peugeot 5008 rv 2015 1,6 bluehDi. Po doliti močoviny mi stále svítí Urea a počet km plus kontrolka motoru. Ani po 150 km to nezhaslo. Jak to tady čtu tak mám teda radost. Oprava za 25 tisíc za ekologii mi přijde teda hrozná, pokud budou měnit nádrž a cerpadlo. Takže mi nezbývá než se objednat do servisu a uvidi se. Nebo má ještě někdo nějakou jinou zkušenost a třeba to někdy nezhasne??? Díky.
×
×
  • Vytvořit...