Přejít na obsah

čokopolevička

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

O uživateli čokopolevička

  • Datum narození 9.12.1993

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 309

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Opava
  • Stát
    Česká republika

čokopolevička's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Zdravím, mám Peugeot 406 2.0 HDi 80kw s automatickou převodovkou, a poslední dobou začíná zlobit. Za studena je první zařazení vždy kopnutí, potom už v klidu. Někdy se stane že řadí chaoticky a nechce tam hodit čtyřku. Po restartu auta se chová uplně normálně. Dále, po zařazení začne auto vibrovat (dělalo mi to tak vždy, tak nevím zda to tak má byt nebo ne) Olej tam byl dle původního majitele měněn každý rok. Měl někdo prosím podobné problémy? Dalo se to nějak rozumně vyřešit? V servisu po telefonu týpek říkal komplet repas a cena začíná nad 30 tis.
  2. Ok, děkuji, koupím tedy 5w40 ACEA A3.
  3. Zdravím, mám takovou prosbu. Mám p406 2.0 HDi 80kw rv. 2001. Chci vyměnit olej, podle netu lidi doporučují 5w40, 5w30 či dokonce 10w40 apod. Předchozí majitel tam lil 5w30. Mám nalítáno skoro 300tis, přes turbo mi uniká dost oleje do intercooleru, a tak se chci zeptat zda bych měl pokračovat v 5w30, či přejít na hustší 10w40, a třeba se do nějaké míry vyřeší únik přes turbo? Taky bych chtěl provést výplach s přípravkem Liqi Moly - doporučujete/nedoporučujete? Je to moje první zkušenost s dieselovým turbo motorem. Děkuji za rady a odpovědi.
  4. No pěkné, na tom videu to uniká brutálně. Nemám moc radost, zatím samé problémy s tím autem. Jak moc náročná je ta výměna? Nikdy jsem se s tím nesetkal.
  5. Tak pár let určitě chci aby to vydrželo, z vrakáče se zdá být nejlepší řešení (je-li opravdu původ meho problému posilovač) dále se klade otázka, jestli je posilovač na automat stejný jako na manuál. Co jsem tak koumal, tak snad by stejný měl být. Ale nejsem žádný expert.
  6. No, můj brzdový pedál je při vypnutém motoru jako kámen, a vůbec nemám s brzdami problém. Já to auto takhle už koupil, takže bůhví jak dlouho to tak dělá, či zda se to zhoršuje.
  7. Výměna se týkala celého posilovače včetně pedálu? Nebo jen hlavní píst? A zjistil jsi to místo úniku, zda by to nešlo třebas jen zalepit silikonem?
  8. Ahoj, mám 406 po fl 2.0 HDi v automatu. Při rozjezdu (po puštění brzdy) na mne začne pískat palubovka, ne nějak silně, ale otravné to je dost. Pískání přestane v momentě kdy zašlápnu brzdu, byť jen lehce se ji dotknu. Po puštění brzdy avšak pískání nastane znovu. Není to pravidelné a je to častější když jedu chvíli. Na delší trase to po nějaké době ustane, ale ne pravidelně. Můj dotaz zní. Co to může být? Setkal se s tím někdo? Tady přikládám video Děkuji za případné rady a odpovědi.
  9. Děkuji za rady. Já to tedy koupím
  10. Ahoj, mám možnost koupi pěkného interiéru do mé 406 sedan. Avšak je to z kombíku. Sedačky jsem se zde dočetl, že nepasují, ale čalounění dveří? Děkuji za odpovědi. Hledal jsem zde odpovědi, ale našel jsem jen ohledně sedaček.
×
×
  • Vytvořit...