Přejít na obsah

msur

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

msur's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. msur

    Autoradio s prednym USB vstupom

    Nahodou som si precital zopar predchadzajucich prispevkov. Doteraz som mal v autach vselijake autoradia a medzi mini bolo vacsinou Sony. Nie som na tuto znacku nijako zatazeny. Mal som ale autoradia, ktore rozhodne neboli z tej nizsej cenovej kategorie a pri nakupe som na nejaku tu tisicku navyse nehladel a bol som s radiami Sony maximalne spokojny (v katergorii 10-15 tisic). Teraz som si po prar rokoch kupil nove radio Pioneer s ocakavanim, ze za tie iste peniaze budem rovnako spokojny. Hned prva vec, ktora mi oproti Sony velmi prekaza je katastrofalna ergonomia Pioneer. Nikdy som na ziadne Sony nepotreboval manual a vsetko bolo jasne po par staceni ovladacich prvkov co v pripade Pioneer nemozem povedat. Vykon vstavanych koncakov bol znatelne vyssi a hudobny prejav bol pre mna pocitovo muzikalnejsi a prirodzenejsi. Neviem ako je to v kategorii autoradii za par tisic, ale moje skusenosti su prosto take.
  2. msur

    Audio sestavička

    V dvoch autach uz som mal instalaciu bez subwoofera s tym, ze do zadneho plata som dal ovaly 6x9". Pokial nie si velmi narocny a nebudes na nich zbytocne setrit a mas dostatocne vykonne autoradio (CDX-GT410 a vobec Sony tejto generacie su na tom s vykonom slusne), vysledok bude uspokojivy. Mam skusenost so Sinus Live SL 240 osadenymi do plata vyrobeneho z MDF (prekvapivy zvuk!!!) a aj s ovalmi 6x9" od Magnat a Sony. Je to slusne kompromisne riesenie. Ak chces usetrit na subwooferi a zosilnovaci + tahanie napajania a signalnych kablov do kufra je slusne kompromisne riesenie.
  3. msur

    ZOSILOVAČ + SUBWOOFER

    Ahoj, riesil som to nedavno nakoilko som majitelom noveho 307. Uplne prva vec, ktoru by si mal urobit je vymena prisernych repro z fabriky. Ja som si naschval objednal auto bez radia nakolko som chcel kvalitnejsiu muziku v aute a najprv som tam zapojil len tak na skusku nove radio na povodne reproduktory a bola to ucinena katastrofa... Odporucam ti pozriet si instalaciu na http://www.destiny.cz/307music/ co pomohlo aj mne ked som robil novu kabelaz. Zial, ak mas originalne radio RD4, alebo podobne - nema ukoncenie standardnymi ISO konektormi a cinch vystupmi a na Internete najdes zapojenie, ale ak som to spravne pochopil tak sa na konektoroch originalneho radia nachadzaju iba linkove vstupy pre pripojenie CD menica a AUX a tak budes asi musiet priviest k zosilnovacu pre subwoofer signal od repro vystupov z radia. Vacsina zosilnovacov ma vsak aj High Level Input pre prave takyto ucel. Drzim palce pri instalacii.
×
×
  • Vytvořit...