Přejít na obsah

Pe.Tr

Člen klubu
  • Počet příspěvků

    29 870
  • Registrace

  • Vyhraných dnů

    63

Příspěvky od uživatele Pe.Tr

  1. před 5 hodinami, petrinza napsal:

    @Pe.Tr - mám to podobně. Popelnici se směsným mi vyvážejí 1x za 14 dnů, a než večer přijedu a dám jí domů, už tam mám plastové láhve, pytlíky od svačin a tak. Ovšem většinou je pro lidi, co jdou kolem, jednodušší hodit odpadky rovnou přes plot nám do zahrad. Kus od nás je Billa a akorát tak to vychází, že lidi dopijou nápoje a dojedí svačiny tam koupené přesně u nás. Tlačíme na starostu, aby nám tam obec umístila odpadkový koš, ale taková akce je evidentně na víc volebních období 😞 O víkendu jsem nějakou náhodou zalez za boudu, kam normálně ze zahrady nevidím, a našel jsem tam vyhozený okap. Pěkně naohýbaný do balíku. To mi hlava už vůbec nebere.. Kdyby aspoň byl z mědi.

     

    ani nevis jak ti rozumim  jsme mezi Penny a Lidlem a za rohem mame letni kino a koupaliste. pomohlo dat z mych penez plechovou popelnici pred plot . ( pri smesnem svozu ji taky vysypavaji - kod nema 😁) ale i tak se sem tam plechovka, obal od cigar , nanuku apod sem tam na zahrade objevi. 

     

    starsi foto plecharna je ponicena od popelarskeho vozu 🙈

    Screenshot_20240411_125408.jpg

  2. ja mam jiny odpadovy trabl, popelnice mame na čarove kody , tzn pred vysypanim naskenuji kod ,vysypou do auta na stupinku se odpad zvazi, a me se to nacita do celkoveho rocniho objemu a pak se mi vypocita poplatek. jenze jak jsem na hlavni ulici, tak kdyz dam popelnici vecer ven , nebo klidne i rano nez jedu do prace , tak nez prijedou popelari, hazi tam bordel lidi z ulice ( zatim asi nic extremniho) , nebo nez prijde dite ze skoly ,nez se stahne popelnice z ulice ,uz tam neco je . ( a to rotujeme po tydnu ,smesny , plasty,papir a do toho bio ( bio je gratis ale do objemu se nacita) a lidi z ulice serou samo na barvu popelnice)) prvni rok je zkusebni ale do budoucna bych to chtel nejak poresit nejake napady ? 

    ( a to si nedelam iluze ze popelari pred vysypanim kontroluji jestli jsou v papiru jen papiry , v plastu plasty,...takze vaha muze byt odost vetsi 😭😁..) 

     

     

     

    jeste Edit

    a v okolnich vesnicich se radikalne zvysila platba za odpady takze mam realny strach o odpadovou turistiku....

  3. ty ses v ty trojce 😉 , vim ze jsi o tom nekde psal 😁, druhy je Radovanek a treti si nevybavim nick . Veryska nepocitam tam je fanaticka zaujatost (nemysleno ve zlym) .

    ( mmch ja taky v praci jezdim sem tam s EV ( EQS , Evito ,Ecitan , Esprinter, EQB ) ale nabijeni neresim , vezmu , objedu 50km trasu a zahazuju. Sem tam na vikend si pujcim neco od Hyundai , ale domu to nechci. zatim sem max spokojeny s HEV a myslim ze mi to postavi na dlouho. 

  4. Veno aktualni generace Sprintera uz s Craftrem nema nic spolecneho .

     

     

    My ted mame W907  314 , stredni delka prostredni vyska , je to 100kw dvoulitr s adblue , ted ma tri roky najeto 145000km , interval je 60000km , navic krom oleje ,filtru, jen brzdy a celni okna 😁 .  vybava fullled , komfort sedacky, mrtve uhly ,zadni kamera , park asist,tempomat a dalsi asistenty , nemehlo prodejce se uklikl a auto nema vyhrev sedacek a zrcatek a nema elektricky nastavitelna zrcatka 🙈, ale mame vnitrni zrcatko (ano skrin je to ale ma aspon sklo v prepazce) a mame v D sloupku dole 12V zasuvku 🤣, cenovka byla 950 bez dph.  Az na divne vyresene licovani dveri u A sloupku ( kdyz silneji fouka tak je nekdy slyset meluzinka ) a kdyz jedes se stazenymi okny tak to v kabine taky nejak divne rotuje ten vitr 😁. Ale jinak teda spokojenost.

    prumerna spotreba 8-9 

  5. ted kdyz v portalu občana jdou vidět všechna auta co jsi vlastnil......ti k tomu řeknu toto. V letech 2004-2007 jsem vlastnil 309 z 1992 , v 2007 jsem ji prodal k ofole z Nera, auto ma do ted na sebe psane, je ve statusu Provozované , pojiska se neplati od 2009 a stk skoncila taky tak nejak. takze ve statistice figuruje jako 32lete auto v provozu, pritom je nekde v kopřivach. A tachovych aut bude mraky....

×
×
  • Vytvořit...