Přejít na obsah

EDO

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

EDO's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. EDO

    Diagnostika motora

    este som nemenil ziadny filter, po vymazani chyb na diagnostike mi to teraz nesvieti. ked mi znova zacne signalka svietit, potom skusim ten palivovy filter. Odporucali mi aj vycistit nadrz, moze tam byt voda, ta sa drzi na spodku nadrze a po natahani do systemu moze sposobovat, signalka diagnostiky sa zorsvieti, tak naviem, zatial cakam...
  2. EDO

    Diagnostika motora

    aj mne to vymazu a nic viac s tym nerobia, lebo nevedia presne urcit chybu:myslim
  3. EDO

    Diagnostika motora

    je v tom 2.0 HDi , 66 kW a popri inych zavadach/snimac otacok, akcerelator pedalu, snimac spojkoveho pedala, nesulad otacok motora a vackoveho hriadela .../ mechanik v servise spominal aj regulator tlaku paliva /je na vstrekovacom cerpadle alebo sucastou vstrek. cerpadla pokial som dobre rozumel/ a aj vstriky ale nic sa nepotvrdilo na 100% lebo to boli prechodne zavady. premerali mi aj kablovanie a aj to je pravdepodobne v poriadku ale moze skratovat nepravidelne, cize ked meral kablovacku namusel prist na skrytu chybu. Ake mam vstrekovanie? Pravdepodobne Bosch. Filter som nemenil, pokial mas na mysli naftovy. Aky este je v palivovej sustave?
  4. Nazdar. mam partnera 2.0 HDi , r.v.2001. kupil som ho od ruky pred dvoma rokmi. po polroku sa mi prvi krat rozsvietila kontrolka diagnostiky. V servise mi po nacitani povedali iba prechodne zavady a auto islo dalej v pohode. po dvoch mesiacoch sa to stalo znova . Vymenili mi akcelerator pedala, vymazali chyby. po styroch mesiacoch opet zasvietila kontrolka. vymenili mi snimac ocatok, po mesiaci a pol opet kontrolka. Nevedia mi zistit , co je pricina, iba typuju a menia cidla a zavada sa opakuje. Nevie niekto poradit co je s tym. Uz som v koncoch...:
×
×
  • Vytvořit...