Přejít na obsah

Hakanson

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

Vše od uživatele Hakanson

  1. Hakanson

    Jaky motor do nove 308sw?

    Pánové, díky všem za názory a pohledy na věc. Nakonec jsem se rozhodl úplně jinak. Měl jsem předváděčku 308sw 2.0HDI půjčenou na dva dny, najel zhruba 350km a potřebné nadšení auto ve mne nevyvolalo. Poslední rok jsem jezdil Audi A3 gtron, čili motor 1.4TSI jezdící primárně na CNG, případně benzín. Zejména kultivovanost motoru, jeho téměř neslyšnost a s tím související komfort jízdy je neporovnatelná ve prospěch plynového (benzínového) motoru. Věřím, že na diesel v Peugeotu bych si rychle zvyknul, specifický interiér by se mi nakonec určitě zalíbil, odhlučnění jistě není úplně špatné, ale přímo po přesednutí z výše uvedeného auta je ten rozdíl prostě do uší bijící. Výkon 81kw v CNG motoru se zdá být relativně nízký, ale omezující jsem ho shledal jen při opravdu plně naloženém autě (4 dospělý a plný kufr), jinak turbo dělá svou práci dobře. Abych tedy zkonkretizoval své rozhodnutí - za cca 3 týdny si jdu pro Volkswagen Golf kombi TGI, tedy stejný motor jako v Audi. Auto beru na operativní leasing, výbava highline + statické led světlomety, ergoactive sedačky a 7DSG. Chtěl jsem původně auto mimo koncern kvůli tak nějak celkovým antipatiím vůči němu, nakonec jsem ho zase vzal, no. Snad nebudu litovat. Doufám, že nevadí, že jsem se tak rozepsal vlastně o konkurenci, chtěl jsem dát vědět, jak jsem se nakonec rozhodl.
  2. Hakanson

    Jaky motor do nove 308sw?

    1.2 puretech jsou vsechno trivalce,pokud mam spravne informace
  3. Hakanson

    Jaky motor do nove 308sw?

    Benzinovym trivalcum vubec neverim a vzhledem k memu cestovani,ve kterem prevazuji dalnice, mi takovy motor orijde nesmyslny.
  4. Ahoj,v brzke dobe budu muset kupovat nove rodinne auto. Jednim z hlavnich adeptu je 308sw. Rozhoduji se mezi 1.6 HDI 120PS a 2.0HDI 150 PS. Sel bych pravdepodobne do vybavy Allure,zejmena kvuli led svetlum. Stoji za cca 50k vzit silnejsi motor,plus bych dostal par vicemene drobnosti ve vybave GTline. Diky za vase doporuceni ci jakekoli jine rady a moznosti. Jezdim cca dvakrat do mesice do nemecka po dalnici,jinak do prace 25 km,z toho 20 po dalnici.
×
×
  • Vytvořit...