Přejít na obsah

KoNG

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 499
  • Registrace

Příspěvky od uživatele KoNG

  1. Původně zaslal: pali 206

    Cute takze znova ten isty problem presiel som cca 20 tis kilometrov a znova odislo cidlo prietoku vzduchu neviem si vysvetlit pricinu su tieto motory na to cidlo haklive kazia sa tie cidla tak casto,alebo bude problem niekde inde ?

    :myslim , :xvul

    Jakej používáš filtr ? Originál koupený v peugeotu?

    BTW: jinak váhu vzduchu mohu nabídnout

  2. AJSIK: jo bude nejen to, bude to další dorob si sám (lok. opěrka, maxidot, tempomat, a dál se uvidí možná ASR či ESP)

    Jinak tam budu mít už radio s MP3, park. asistenta, corner mlhovky a klimu okna v elektrice což mi pro začátek bude stačit ;)

    [upravil dne 17.7.2009 KoNG]

  3. Původně zaslal: Gitarista001

    Tipujem ze ides kupovat nove auto. A v tomto obdobi dost pocut kritiku hlavne na skodovku co sa tyka kvality vyroby a vybavenia aut. Ale to sa v podstate tyka vsetkych vyrobcov. Auta v vyrobene po financnej krize uz niesu take kvalitne ako pred nou.

    Kvalita nekvalita mám 4roky záruky a k tomu necelých 100tisic slevu na roomstera takže max spokojenost :) a když se nečo pos... tak se to vyreklamuje ;)

    [upravil dne 3.7.2009 KoNG]

  4. Původně zaslal: Gitarista001

    Původně zaslal: KoNG

    když to tady tak čtu tak taky přidám do mlýna moje 206 mě opustila 29.6.09 - holka se mnou za necelý 4 roky najela přes 55tisic KM a doufám že po všech těch penízkách co mě stály různé opravy bude sloužit rovněž tak i novému majiteli. :) Takže timto se loučím jako aktivní člen :P skupiny PEUGEOTu a brzo se stanu aktivni člen ŠKODOvkařů :cool:

    Nie ze by som ta odhovaral ale presadnut z 206 do skodovky v obdobi krizi, tak to podla mna si este budes hlavu buchat. To rovno dokupit aj prilbu. :D

    Proč myslíš ?
  5. když to tady tak čtu tak taky přidám do mlýna moje 206 mě opustila 29.6.09 - holka se mnou za necelý 4 roky najela přes 55tisic KM a doufám že po všech těch penízkách co mě stály různé opravy bude sloužit rovněž tak i novému majiteli. :) Takže timto se loučím jako aktivní člen :P skupiny PEUGEOTu a brzo se stanu aktivni člen ŠKODOvkařů :cool:

  6. Původně zaslal: Supersonic

    Tak jsem Tvoje autí jsem ocenil v jednom nejmenovaném softwaru a průměrná cena podle únorové databáze je 190 tis. najetý průměr km je 46 tis. Samozřejmě je to jen průměr a liší se kus od kusu:super:papa

    díky taky jsem si to zkusil myslím že cena je slušná vůči výbavě:cool:
  7. Původně zaslal: Miss Scratch

    ze jsi nevyzkousel zazracnou lestenku ,ktera uplne obnovuje lak a cena auta najedou stoupa o neueritelne tisice.-)) neco co radi v TV:super Horst Huchs.

    Já to nepotřebuji já mám lak naposto v pořádku jako nový :) myčku to nevidělo ;)
  8. Původně zaslal: hnusoba

    Takže naozaj pin 10 v 16cestnom sivom konektori na BM34 napája počítač elektrického serva cez poistku F1...Akurát že elektrické servo má v 206ke len 1.6 HDi.

    [upravil dne 27.2.09 hnusoba]

    Přesně tak přes pojistku jedna to leze z BM34 ;)
  9. Ahoj

    Potřeboval bych vědět co zajištuje kablik s označením

    1509 - vedoucí do konektoru 16V GR/10PR končící v BM34 v motorovém prostoru. Případně kde končí a nějaké podrobnosti

    Udajně to je drát pro přípravu elektrického posilovače na Peugeotu 206 ?

    Díky moc

    [upravil dne 27.2.2009 KoNG]

  10. Původně zaslal: buga

    noo ja som spojazdnil paacku pod volantom k inemu radiu ako k tovarenskemu, k Sony CDX-GT616U

    www.connects2.com

    www.stualarm.cz

    pekne funguje...aj display, len tieto novsie radia od Sony neposielaju info von na externy display, len zobrazenie radia...

    CD, CD Text, USB MP3 a Text,...nic... ale ovladanie pekne ide, rolovanie, zmeny albumov, hore dole v albumoch...

    :super

    Právě proto jsem si pořídil jenom ovládání radia bez displeje protože to nemá absolutně cenu a člověk ušetří dost peněz ;) a navíc přijde o možnost připojit CD Changer :cool:

×
×
  • Vytvořit...