Přejít na obsah

bilikm

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

O uživateli bilikm

  • Datum narození 21.6.1990

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    stody
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • Veřejný E-mail
    bilikm@seznam.cz

bilikm's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

1

Popularita

  1. díky moc s tím ABS jsem nečekal.
  2. dobrý den potřebuji zjistit jestli má přítelkyně na P206 ABS? vin: VF32CKFWA41957256 a jak zjistím jaky výfukový typ tam je chtěl sem ho objednat ale je mraky typu. děkuji ale hlavně to ABS
  3. tam jsem koukal a nic právě že sem ho objednal a najednou koukám kde má být a nic... děkuji Havlicek.Lukas aspon vím že nemám hledat jen nechápu proč tam není.
  4. Ahoj můžete mi řict jestli mám palivový filtr a kde nemůžuho najít děkuji vin:VF32CKFWA41957256
  5. vyřešeno smrad byl olej co kapal na výfuk jen musím objednat nové čidlo špatně těsní kolem plastu takže nové na cestě. jen sem přišel že je upadlý stabilizátor takže též nové.
  6. ten konektro je jen na jeden kabel to je ucpávka študoval jsem to. zítra to jdu vyměnit. napnute nejsou dam sem je na stranu kvuli fotce.
  7. jj je už sem zjistil ale zapach jsem stále nevyřešíl a je to dost cítit od dveří řidiče sem si dnes všímnul
  8. dík vyměním filtr co nejdříve jen pořád nevím co je to za čidlo
  9. Dobrý den mám týden P206 1,4 benzín 55kw pro přítelkyní a vše super ale když se rozjedu a zpomalím (zastavím skoro) je cítit smrad jakoby spálenina a když vylezu s auta tak to samé.všiml sem si že pod olejovým filtrem kape lechce olej na výfuk muže to být ono chci ted vyměnit olejový filtr ale příjde mi že to jde s čidla viz obrázek ale myslím že ten smrad tím nebude.a nevím si rady můžete mi poradit děkuji.(kabinový filtr jsem měnil hned)
  10. Dobrý den mám týden P206 1,4 benzín 55kw pro přítelkyní a vše super ale když se rozjedu a zpomalím (zastavím skoro) je cítit smrad jakoby spálenina a když vylezu s auta tak to samé.všiml sem si že pod olejovým filtrem kape lechce olej na výfuk muže to být ono chci ted vyměnit olejový filtr ale příjde mi že to jde s čidla viz obrázek ale myslím že ten smrad tím nebude.a nevím si rady můžete mi poradit děkuji.(kabinový filtr jsem měnil hned) http://www.peugeot-club.com/uploads/monthly_12_2015/post-53675-0-36345800-1450649660.jpg
×
×
  • Vytvořit...