Přejít na obsah

spatnoch

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

O uživateli spatnoch

  • Datum narození 15.3.1990

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    2003

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Šumperk
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

840 zobrazení profilu

spatnoch's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

1

Popularita

  1. Ahoj, byl to alternator. Dal jsem novej a vse ok.
  2. spatnoch

    Asi špatná elektronika

    Očištěna ukostření + nastříkáno nějakým spec. sprejem a zatím je klid Díky za rady.
  3. spatnoch

    Asi špatná elektronika

    Tak dneska novinka - už problikávají i všechny kontrolky a to auto na sněhu je celkem neovladatelný, jak to cuká :/
  4. Ahoj, setkali jste se někdo s problémem u 307 s elektronikou, konkrétně asi s kolísáním napětí? Mám 1.6 benzín, 80kw, 2002 a občas (každá druhá jízda) mi blbne elektrika v autě. Občas vypne a zapne rádio, někdy se otáčkoměr zblázní a lítá nahoru a dolů, někdy nefunguje el. stahování oken, světla i palubka v noci problikávají (jakoby zvyšují a snižují intenzitu svícení) a má to vliv i na motor. Prostě to někdy při rozjíždění a dobržďování se zařazenou rychlostí cuká. Neřešili jste to už někdo? Díky moc.
  5. Ja mam volnobeh prave uplne v pohode. Vubec zadny cukani ani vykyvy otacek. Drzi to pevne na nejakych 800-900. Kazdopadne diky.
  6. Zapalovaci modul svicek je to stejne jako zapalovaci civka? A je to soucast motoru? Motor jsem totiz menil a cukalo to i pred vymenou i po vymene. A jak se ti to projevovalo? Cukalo to na vsech prevodech a ve vsech rychlostech? Mne to ve vysokych otackach necuka, jen na dvojce a na trojce kdyz jedu 1500 - 3000 otacek
  7. Ještě mě napadlo, jestli nezkusit natankovat 98oktanový (100oktanový) benzín a přidat aditivum na čištění palivového systému. Nemáte někdo zkušenosti?
  8. Ahoj, prosím o radu. Mám Peugeot 307, 1.6i 80kw, 16V, 2003, hatchback. Když jezdím s pažoutem, tak se mi neustále cuká motor. Ať už je studený anebo teplý. Dělá to vždy při přidání plynu i při jízdě se zařazenou rychlostí na setrvačnost. Výkon to má normální, tahá to i ve vyšších otáčkách. Jezdit se s tím dá, ale to cukání je na delší trase opravdu otravné. Na volnoběh to je normální, tj. že to ani nekolísá ani necuká. Pročetl jsem forum, ale na nic kloudného nenarazil. Svíčky jsou nové. Četl jsem, že to může být znečištěnou škrtící klapkou, špatnou lambda sondou, atd. atd. Na diagnostice jsem nebyl. Neměli jste někdo podobný problém?
×
×
  • Vytvořit...